2014. február 17., hétfő

Teszt | S-he Stylezone 323

Sziasztok lányok!

Aki követ Instagramon, az már múlt héten láthatta, hogy a sikeres vizsgák örömére megajándékoztam magam egy szépséggel. Még vizsgaidőszak közben kinéztem magamnak, hogy ezt fogom megvásárolni, ha sikerült az összes vizsgám. Ha nem sikerültek volna, egészen a szülinapomig, vagyis április végéig nem vásárolhattam volna újabb adagot. De szerencsére, erre nem került sor. :D

Amúgy ez a S-he lakk még az őszi kollekció része volt, már akkor felfigyeltem rá a blogon, mert szerintem nagyon gyönyörű színe van, fakó barna alapban megannyi apró pelyhecskék úszkálnak.
Két rétegben már tökéletesen fed. Az ecsetével nagyon jól lehet dolgozni, a lakk nem is csíkoz. A száradási idejével már sajnos nem vagyok ennyire megelégedve, ettől a márkától, pláne úgy, hogy új lakkról van szó, sokkal gyorsabb száradásra számítottam. Azért szerencsére, ez nálam nem von le sokat az értékéből.
A tartósságáról egyelőre nem tudok nyilatkozni, mivel nem volt pár óránál hosszabb ideig még a körmeimen.

Egy réteg

Három ujjamon két-két réteg, a két középsőn egy réteg.


Nektek megvan a lakk? Szeretitek?
Nekem nagyon tetszik! :)

Bella

8 megjegyzés:

 1. nem vagyok oda a hasonló színekért, de ez nem néz ki rosszul :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ahogy mondani szokták: kinek a pap, kinek a papné. :) Azért örülök, hogy mégis tetszik. :)

   Törlés
 2. odavagyok teljesen ezért a színért *-*

  VálaszTörlés
 3. Szép ez a lakk, de annyira nem vagyok elégedett a S-he lakkokkal. Az utóbbi fél évben kettőt vettem, de egyik sem 100%-os, pedig a színük gyönyörű.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az egyik s-he lakkomnak tényleg rossz a tartóssága. :/

   Törlés
 4. Nagyon szép és különleges ez a szín :)

  VálaszTörlés
 5. Köszi, nekem is nagyon tetszik. :)

  VálaszTörlés

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből