2014. február 11., kedd

Manikűrvadász | Szülinapi forduló

Sziasztok lányok!

Ahogy azt már sokan tudjátok, az elmúlt napokban gond volt a számítógéprmmel, azt hittem, az összes adat elveszett, de végül sikeresen megkerült mind, így bár kissé késve, de hozom én is a manikűrömet.

Be kell vallanom, én egy olyan blogot sorsoltam saját magamnak, ami egyáltalán nem tetszett. :( Sajnálom, nem szeretnék ezzel senkit megsérteni, de nekem valahogy nem bejövősek, sem a manikűrök, sem a fotók, de nagy nehezen végül csak sikerült egyet választanom, mégpedig ezt.
Az eredeti manikűrrel.
Itt szeretném bemutatni azt a két manikűrt is, melyeket Sheera és Timi készítettek.
Sheera Kelsie-től választott, szerintem egy nagyon jó kés movemberes manikűrt. :) Sheera, elmondása szerint, már rögtön tudta, hogy ezt fogja elkészíteni, amint megpillantotta. :)


A másik lány, aki ideiglenesen blog nélkül nevezett, Timi volt. Ő egy olyan manikűrt készítettet el az Adventures in Acetone blogon, amelyet már én is régóta szerettem volna. Szerintem nagyon jó választás volt. :)

A többiek alkotásai:

6 megjegyzés:

 1. Mindhárom alkotás nagyon jó lett!:))

  VálaszTörlés
 2. nekem tetszik a tiéd is és a kát lány munkája is. :)

  VálaszTörlés
 3. Mind a három profi munka, nekem igazán nagyon tetszenek! :)

  VálaszTörlés
 4. Mind a három szépséges lett! :)

  VálaszTörlés
 5. tetszik ez az átmenetes megoldás! : )
  és a másik két lány munkája is nagyon szép lett! : )

  VálaszTörlés
 6. Köszönöm szépen, a lányok nevében is! :)

  VálaszTörlés

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből