2014. február 10., hétfő

Személyes | Kényszerszünet

Sziasztok lányok!

Gondolom, azzal nem árulok el senkinek újdonságot, hogy a tegnapi Manikűrvadászos poszt elmaradt. Páran már tudjátok is az okát, a gépemről MINDEN eltűnt, köztük a blogos mappám is. Ma hívott az ismerősöm, hogy az éjjel dolgozott rajta, és sikerült megmentenie a dolgokat, pár napon belül visszakapom. Mivel nekem ma megkezdődött az egyetem, már nincs időm gyakori manikűr készítésre, épp ezért voltak hónap végéig elkészítve a manikűrök. Mindenesetre ez most jó tanulópénz volt: ezentúl sosem törlöm a fényképezőm memóriájáról addig a képeket, míg nincs kiposztolva, 2. ha van egy kis időm, illetve a blogos mappában olyan poszt, ami még nincs kint, rendületlenül fogom gyártani az időzített bejegyzéseket, felkészülve az ilyen katasztrófának is felérő eseményekre.

Remélem, 14-én már meglesz a gép, és a blogos mappámnak sem esett bántódása, így kitehetem az elmaradt bejegyzéseket is! :)

Addig is türelmeteket kérem, a Manikűrvadász posztom és összegzésem késni fog bár, de el nem felejtem! ;)

Bella

9 megjegyzés:

 1. Szegény :( Nagyon sajnállak :( .
  Amúgy én szoktam időzített bejegyzéseket írni , úgy hogy ez jó ötlet .

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nálam ritka az a bejegyzés, amely nem időzítve van.^^ Másképp egyáltalán nem lenne időm posztolgatni, így hétvégén előre időzítek egy egész hétre, vagy még többre. :)

   Törlés
 2. ó :( remélem minden kép és adat meglesz!

  VálaszTörlés
 3. Nekem meg a memóriakártyám ment egyszer tönkre, mert kikapcsolt a gép fényképezés közben, és így jó sok képem még a gépre sem került fel, hiába nem szoktam törölni az ilyesmit a posztolásig. Mindenesetre nagyon örülök, hogy Neked megvannak a dolgaid, és várom az újabb bjegyzéseket :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Huh, hát te sokkal rosszabbul jártál! :O Köszi szépen, végül tényleg épségben megkaptam mindent. :)

   Törlés
 4. Részvétem :( Remélem, meglesznek a képek

  VálaszTörlés
 5. Oh, szegényke. Drukkolok, hogy meglegyenek a képek!

  VálaszTörlés
 6. Köszi szépen lányok! Jól esett, hogy ennyire biztattatok! :) A képek szerencsére mind meglettek.

  VálaszTörlés

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből