2013. október 21., hétfő

Manikűrvadász | 4. forduló - Összefoglaló

Sziasztok!

Szeptember végén egy újabb forduló zárult le az általam útjára indított Manikűrvadász kezdeményezésből. A mostani forduló házigazdája Lora volt. Ismét sok bloggerina gondolta úgy, hogy szeretne részt venni rajta, voltak, akik most először alkottak velünk együtt, de szép számmal akadtak visszatérő vadászlányok is!
Nem is húznám tovább a szót, nézzük az elkészült manikűröket! ;) Ahol megtaláltam az eredetit, ott az elkészült manikűr után beillesztettem azt is.





1. Aggie immár másodszor vesz részt a játékban, ezúttal Flory-nál nézelődött. Bevallom, egy nagyon vagány manikűrrel tért vissza, melyet anno én is nézegettem magamnak. (: Ezüst lakk hiányában kénytelen volt egy kis csavart is belevinni, de nekem is is nagyon bejövős lett a végeredmény! ;)

2. Panni sokáig gondolkodott, hogy mit is készítsen, ami nem is meglepő, ha megtudjuk, hogy Thimmyke lakk-kuckóját kapta! :D Végül egy galaxis manit alkotott, életében először. Nagyon jó választás volt, a végeredmény pedig csodás, nekem még sosem sikerült ennyire jól egyik galaxis-manim sem! ;)

3. Thimmyke Az a Lány blogjáról rögtön két manikűrrel is érkezett, egy bohókás, neonnal és egy visszafogottabb, elegáns manikűrrel. Ez utóbbi szintén egy Manikűrvadász alkotás, így érdemes azt is megnézni, hogy honnan indult! :D


4. Szilvi Az a Lány blogról Lizánál járt, ahol hamar ráakadt a neki tetsző manikűrre. Elmondása szerint őt az Operaház Fantomjára emlékezteti. Van benne valami.^^

5. A tengerész manikűrök még szeptember végén is nagy népszerűségnek örvendnek, hisz Liza is egy ilyen tematikájú manikűrt vadászott le Viki, a Cheap and Chic look blog írójától. (Azóta én is elkészítettem, itt megtekinthető.)

6. Viki egy jó kis patchwork manikűrt készített Pancsi blogjáról, szívecskés mivoltja miatt akár valentin napon is alkalmas viselet lehet. (:

7. Pancsi most először vett részt a Manikűrvadászban, párja Anett volt, akitől egy repedezős manikűrt választott, egy kicsit változtatva az eredeti lakkokon.

8. Anett a Beautycrumbs blogról egy igazán királylányos manikűrrel készült mára, melynek eredetijét Ghostgirl ~Ghotic Beauty Blog~ oldalán tekinthetjük meg.

9. Niki egy elegáns sötét szürke manikűrt alkotott, melyet arany díszítőcsíkokkal és kis arany csillámmal tett még egyedibbé. Az alapkoncepció Yvustól származik, ahol sok szép manikűr közül választotta ki végül ezt a mostanit Niki.

10. Yvus egy számomra furi manikűrt választott Katy-tól, és itt a furi jelző alatt ne azt értsétek, hogy nem szép, mert nekem tetszik, csak valahogy nem szokványos, legalábbis számomra. :D Az alapmanikűr és a "másolat" is egyaránt tetszik. (:

11. Katy már igazi rutinos vadásznak számít, hisz már az első Manikűrvadászon is részt vett, csakúgy mint Ingrid, akitől egy rózsaszín, csupa csillám manikűrt hozott nekünk.

 12. Ingrid a F*ck Yeah Pretty Nails blogról egy számára új blogot kapott, melynek szerkesztője Gabica. Tőle választott egy nagyon szép, romantikus manikűrt.

13. Bevallom, Gabica blogjával nem csak Ingrid találkozott először a 4. forduló alkalmával, de kellemesen csalódtam, hisz egy igazán szép, őszi színekben pompázó manikűrként álmodta újjá Ivett neon maniját.

14. Ivett a My nails blogról Nettit kapta a sorsolás alatt. A Szütyő blogról másodszor vadászott, ugyanis a 2. forduló alkalmával is hozzá osztotta be az akkori házigazda, Ingrid. Ivett elmondása szerint így volt ez jó, hisz könnyebb volt a választás!

15. Úgy tűnik, ebben a fordulóban nagyon sok bloggerinát foglalkoztat a romantikázás, ugyanis Netti, a Szütyő blogról szintén egy romantikus manival jött, mégpedig egy csókos alkotással, melyet Fruzsitól vadászott le.

16. Fruzsi egy olyan manikűrt talált a Sminktükör blogon, melyet már régóta ki szeretett volna próbálni, így nem is volt kérdéses, hogy milyen alkotással kiszül erre a fordulóra.

17. Egy arany csillámos, elegáns manikűrrel készült Vanity is, melyhez az inspirációt a kisorsolt blogról, Pheonix-től kapta.

18. Bia egy igazán őszi színekben pompázó manikűrrel készült erre a fordulóra. Nekem egyik kedvencem lett! (:  Mónikától választott manikűrt, belevíve egy kis változtatást is, nem csak a színekben, de a négyzetek felosztásában is. Nagyon bejövős a végeredmény! ;)

19. Bree egy, színvilága miatt Szt. Patrik napi manikűrnek is beillő, zöld csodamanit hozott nekünk. Én imádom azokat a glittereket a gyűrűs ujján! Az eredeti manikűrt, amelyet Rékánál látott kicsit átvariált, így született meg a végeredmény.

20. Réka engem levett a lábamról az elkészült manikűrével! nagyon szeretem az ilyen mintákat. Petrától választott manikűrt, azt hiszem, nagyon is jól! (:

21. Petra szintén egy csupacsillám manikűrt hozott, egy kék szépséget, melyet Mannától vadászott le. Nem volt könnyű dolga, mégis sikerült egy vagány manikűrt választania és újraalkotnia! (:

22. Manna Loránál "ólálkodott", majd a színvilágot megváltoztatva egy gyönyörű, glitteres manikűrt hozott, mely az egyik kedvencem lett. (:

23. A mostani fordulónk házigazdájának, Lorának a  manikűrje Dii blogjáról lett levadászva. nekem nagyon bejött  végeredmény, egyedi, feltűnő, de mégis hordható a hétköznapokban is. Én alapjáraton nyári manikűrnek mondanám, de akár borús őszi vagy téli napokon is el tudnám képzelni, hogy feldobja a hangulatot! (:

24. Dii manikűrje láttán összefutott a nyál a számban! Egy igazán guszta muffinos körmöt sikerült alkotnia, az elkészítéséhez Petronellánál kutakodott.

25. Petronella egy olyan manikűrt hozott nekünk a Bikira lányok blogjáról, melyhez hasonlót már én is alkottam korábban, és csakúgy mint Petronella manikűrjét, azt is imádtam. A matt hatás nagyon jól megy a glitterekkel. (:

26. A Bikira lányokat Roni képviselte, aki Elíznél nézelődhetett és végül egy klassz, világos puzzle manikűrt hozott nekünk.

27. Bellala először a bőség zavarával küzdött, ami érthető is, hisz Klaut sorsolta ki hozzá a házigazdánk. Végül egy leopárd mintás manikűrt választott, melyet színeiben változtatott meg.

28. Klau a CRaPTRaSH blog írója szintén egy galaxis manikűrt hozott, ezúttal Marcsi blogját kapta. Jó lett a végeredmény! (:

29. A Manikűrvadász előző háziasszonya, Marcsi a Maria's Nail blogról egy gyönyörű csíkos manikűrt hozott, melyet Illustól vadászott le.

30. Illus a Fiatalos blogról Aggie-nál járt és sikerült ismét bebizonyítani, hogy pöttyös manik bárhol, bármikor megállják a helyüket! (:

31. Elíz mellé, immár másodjára lett az én blogom kisorsolva. Egy olyan manikűrt választott, melyet én is nagyon szerettem, a pávatollas manikűrömet. Sajnos letörött Elíznek a körme, de ez az alkotás még a rövid körmökön is nagyon jól állt!

32. Én Bellala blogját kaptam. Négy-öt manikűr is nagyon tetszett, végül ezt készítettem el, mert nagyon szeretem az ombre lakkokat és a pöttyöket is. Együtt pedig nagyon jó párost alkottak! (:


Bár 34 jelentkező volt, 2 lány nem készített manikűrt. Ennek ellenére jól sikerült ez a forduló is, amiért hatalmas köszönet a házigazdánknak, Loránk! (:

Várjátok már az 5. fordulót? (: Én igen! Az új házigazda pedig nem más mint Viki a Cheap and Chic look blogról!
Vadászatra fel csajok! ;)

Az előző fordulók összefoglalóit itt tekinthetitek meg! (:

Bella
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből