2013. október 13., vasárnap

Teszt | Essence - I'm the Boss!

Ma egy szürke lakkocskát fogok nektek bemutatni, melyet még az unokatestvéremtől kaptam, ez a lakk nem már mint az Essence I'm the Boss névre hallgató, 143-as sorszámmal ellátott lakkja.
Nagyon szép sötét szürke lakk ez, apró ezüst pelyhekkel, melyek szerencsére felkenve is nagyon szépen érvényesülnek! (:
AZ új csomagolás ecsetét gondolom senkinek sem kell bemutatnom, vastag, dömzsi, nem merem, kiválóan lehet vele dolgozni, nálam kedvenc kategóriába tartoznak a hasonló ecsetek. A lakkot is könnyen fel lehet vinni, nem csíkoz. Két rétegben jól fed, de ha időnk engedi, akkor mehet rá nyugodtan három is, elbírja.
A tartósságáról egyelőre nem tudok mit mondani, mert csak pár óráig viseltem, de h hordom majd huzamosabb ideig is, mire jutottam. ;)


Nektek megvan ez a lakk? Hogy szuperál, mennyire tartós? Szeretitek?
Bella

4 megjegyzés:

 1. Hé, tök jó ez a lakk! :D Köszi a tesztet, szerintem esélyes, hogy meg fogom venni a közeljövőben, nekem nagyon tetszik :)

  VálaszTörlés
 2. Nem vagyok oda a szürkéért, de ez nagyon tetszik. :)

  VálaszTörlés
 3. Örülök, hogy mindkettőtöknek tetszik! (: @Lexa, csak ajánlani tudom.

  VálaszTörlés
 4. Ez a lakk nekem is megvan. Imádom a színét!

  VálaszTörlés

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből