2011. október 5., szerda

Személyes | Alasztór is eltávozott (2009. október - 2011. okt. 05. ┼)

UPDATE: A bejegyzés még  16:40-kor (RO idő) megszületett, csak elvették az áramot időközben, így csak most tudom mutatni.
A kedvenc képem Alasztórról, az a tipikus alasztór-póz. ^^ Most ez is a háttérképem, így szeretnék emlékezni rá, nem úgy, ahogy utolsó óráiban szenvedett.
 Pár perce végre sikerült összeszednem a bátorságomat, és megnéztem, még él-e. Már nem él ő sem, követte a kis társát. Most már együtt futkároznak, játszadoznak, és beleskednek az Örök Vadászmezőkön.
Sikerült egy jó nagy adagot sirnom igy 5 perc alatt, a fejem el is kezdett hasogatni. Mindig ez van, ha sokat sirok (pláne rövid idő alatt), még szerencse, hogy ez amúgy nem szokásom.
Fáj, de örülök, hogy vége, kb két órával ezelőtt, mikor visszatettem Artemisz mellé, annyira látszott, hogy szenved, sírva hívtam fel édesanyámat, hogy én nem bírom nézni ahogy szenved, segítsen elaltatni. Mondta, hogy ne nézzem, takarjam le papírral, hagyjam meghalni.
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből