2016. november 20., vasárnap

Lakkozz! Fotózz! Posztolj! & ManiCute | Őszi hangulat, levelek + Nagyvárosok


Sziasztok!

Az elmúlt hónapokban eléggé elmaradtam ezektől a kihívásoktól, és bár nem szívesen írom ezt, de valószínűleg így lesz ez a közeljövőben is. A most bemutatott manikűrök is régiek.


Még szeptember 8-án volt a Lakkozz! Fotózz! Posztolj! témája a Nagyvárosok, melyik ha jól emlékszem, Dorcy-tól származik. Én a manikűrt még otthon elkészítettem, de akkor nem volt időm posztolni, így jócskán megcsúszva, most mutatom meg nektek.


A többiek alkotása:


A következő manikűr egy több legyet egy csapásra manikűr. Nagyon hasonló témáink voltak a ManiCute (okt. 10. - őszi színek | nov. 8. - őszi levelek) és LFP-s (okt. 6. - őszi falevelek - Noémi | okt. 17. - őszi hangulat - Bella) lányokkal, így egy manikűrbe gyúrtam őket. Magát az ihletet Nikkii egyik tavalyi manikűrje adta.


Többiek alkotása:






Szép napot!
Bella
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből