2016. január 10., vasárnap

Teszt | LadyQueen kétvégű, fekete nyomdázó szett

Sziasztok!

Ma az utolsó tesztelésre váró terméket szeretném nektek bemutatni, amit a LadyQueen webshoptól kaptam. Az elmúlt két hónapban, mióta megvan, volt időm gyakorolni, használni, így nyilatkozni, véleményt formálni is merek már róla.




Becsomagolva érkezett a szett: egy kétvégű nyomdapárna, két körömlakklehúzó (van ennek normális magyar neve?)


A zöldre nagyon ragad minden piszok, szemcse. Megtisztítani sem sikerül teljesen.




Kipróbáltam mindkét scrapert/lakklehúzót, vagy legyen bármi is a neve, viszont nekem még mindig a telefonkártya válik be leginkább. Bár kinek a pap, kinek a papné, ettől még lehet, hogy másnak ezek a műanyag eszközök lesznek a befutók.

Ami a fenti párnás képen nem látszik, az az, hogy pici hibával kaptam. Történetesen valami belevágott a párnába. A lenti képen látszik is, mert a lakk is bement oda. Nehezítette a(z amúgy se túl nagy tapasztalattal rendelkező) nyomdázásomat. Végül bufferrel oldottam meg a problémát, amúgy is ajánlatos kicsit megreszelni, hogy jobban "ragadjon" rá a lakk. A hibás részen jobban lereszeltem. Így sem sikerült teljes mértékben eltüntetni, de már nem zavaró, s mivel amúgy szinte csak matricázok, eléggé a párna szélén van ahhoz, hogy az apró körmeimre még akkor is hibátlan minta kerüljön, ha éppen nem a legrövidebb állapotukban vannak (ami az utóbbi hónapokban szinte mindig így van, jobb szeretem, ha picit hosszabbak^^).




Most két telefonos kép következik, amelyet a szemfülesebbek már az Instagram profilomon is láthattak. Itt látszik, milyen szépen fel tudja venni a mintát.



Néhány manikűr a nyomdázóval:
Még több kép ide kattintva

Még több kép ide kattintva

Még több kép ide kattintva

Még több kép ide kattintva

Még több kép ide kattintva

Még több kép ide kattintva

Még több kép ide kattintva

Még több kép ide kattintva

Ha tetszett nektek a termék, az alábbi linkre kattintva megrendelhetitek:


A Lady Queen weboldalán még többek között nail art, smink vagy ékszer termékek között is mazsolázgathattok. A szállítás ingyenes. A QWBS15 kuponkódot használatával 15% árkedvezményben részesültök! Ha 10 alkalommal felhasználjuk a kódot, a Lady Queen egy játékot fog szponzorálni a számotokra. Szóval hajrá lányok! ;)


Ti szeretitek az ilyen nagyobb szegecseket? esetleg a többi 3D díszítőelemeket?

Szép napot!
Bella
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből