2016. január 23., szombat

NOTD | Azok a '80-as évek - Tetriszre fel!

Sziasztok!

Ma újabb manikűrrel készültem ZsebBoszi kihívásához. Mikor olvastam a témákat, először a rubik kocka, majd rögtön a tetrisz ugrott be. Eszembe jutott, hogy én a nyáron kaptam tetrisz vizes matricát, amit azóta is nagyon-nagyon ki szerettem volna próbálni. Mintha csak ezért halogattam volna annyit!

Azért használat előtt még gyorsan rákerestem, hogy valóban '80-as játékról van-e szó. Bizony, hogy a rajzfilmek után (egyik, másik) erre is sikerült elsőre ráhibáznom! Így már semmi sem állt az utamba, hogy felavassam a matricákat. :)


Mivel a '80-as évek jellemző a mindenféle kihívó szín, így én is ebben gondolkodtam. De hogy mégis a jó ízlés határain belül maradjak, nude (Natty 462) alapot választottam. Két körmömre jött a matrica, másik kettőre a tetriszek színével megegyező glitteres lakkokat válogattam, mégpedig a Golden Rose Garnival 08 (lila), 12 (kék-piros-fekete) és 14 (sárga) lakkait.


Nektek hogy tetszik? Szerettétek/szeretitek ezt a játékot?

Nézzétek meg a többiek alkotását is:

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből