2017. november 12., vasárnap

Manikűrvadász | Karácsonyi forduló - Felhívás!

Kép forrása

"Sokkal értékesebb a magad alkotta ajándék. - Amíg készíted, mindig arra gondolsz, akié lesz. Nem egy pillanat csak, amíg megveszed, hanem hosszú órák, esték, amíg elkészülsz. Ezalatt beépül az ajándékba a szereteted is."
Kálnay Adél

Sziasztok lányok!

A tavalyihoz és tavalyelőttihez hasonlóan, idén is készülök karácsonyi fordulóval. Remélem, lesz rá jelentkező. :) Ha érdekelnek a részletek, olvass tovább.

Azt hiszem, a legtöbbeteknek nem kell már bemutatni az általam útjára indított Manikűrvadász kezdeményezést. A lényege, hogy egy meghatározott sorrend szerint, egymástól készítsünk el egy manikűrt. Részletes leírást itt találtok róla.

Ahogy az már a tavaly is volt, ebben a fordulóban nem csak a sorrend lesz meghatározva, hanem a téma is. Tehát arra kérnék szépen minden jelentkezőt, hogy karácsonyi/ünnepi manikűrt készítsen. Félreértés ne essék, nem muszáj Rudolfokat festeni, sőt, tipikus karácsonyi manikűrök után sem kell kutatni a sorsolt blogon, egy egyszerű manikűrt is tudunk úgy újraalkotni, hogy az ünnepi, karácsonyi hangulatú legyen, csak a megfelelő színeket, lakkokat kell eltalálni hozzá. Ugye értetek? :)

Ha valakinek még sincs kedve karácsonyi témában alkotni, ő sem csüggedjen, pár nap múlva (nem sokkal a karácsonyi sorrend kihirdetése után) jön a szülinapi forduló felhívása is! ;)

A bejegyzéseket december 25-én fogjuk közzé tenni.

Az időpontok:
Jelentkezés határideje: 2017. november 30., csütörtök, éjfél
Sorsolás: 2017. december 01., péntek
Posztolás időpontja: 2017. december 25., hétfő, 18:00


Hogyan lehet jelentkezni?
  • Mint minden fordulóban, most is két csoportot különítünk el:
    • 1. azok a lányok, akik nem rendelkeznek bloggal VAGY rendelkeznek bloggal, de még nincs 30 manikűr rajta
    • 2. akik bloggal rendelkeznek ÉS több mint 30 manikűrt posztoltak már
  • Írj az oldalsávban olvasható e-mail címre, melyben elküldöd a blogod elérését (ha van), és ha nincs még 30 manikűr, azt is itt jelezd, kérlek. A téma az átláthatóság érdekében "Manikűrvadász Karácsony" legyen.
  • Mielőtt jelentkeznél, bizonyosodj meg róla, hogy elolvastad a kezdeményezéssel kapcsolatos új szabályzást, melyet itt érhetsz el.

Minden e-mailre válaszolok, így ha nem kaptál választ, valamilyen úton-módon jelezd, hogy gubanc van (például itt, a bejegyzés alatt megjegyzés formájában).

Megköszönném, ha a bloggal rendelkezők kitennék oldalsávba a képet, és egyéb hirdetésért is hálás vagyok, hadd jusson el minél több helyre a forduló felhívása. Minél többen vagyunk, annál mókásabb! ;) Természetesen, nem kötelező a megosztás, hirdetés, tehát nem von semmit maga után, ha valaki mégsem teszi.

Remélem, nem hagytam ki semmit, ha mégis, sikítsatok. :)

Vadászatra fel! ;)
Bella
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből