2015. december 5., szombat

Teszt | Golden Rose Holiday 52, 61, 64, 82

Sziasztok!

Ma négy olyan lakkot szeretnék nektek bemutatni, melyek tesztjével már egy éve adós vagyok. Ezek a lakkok a Golden Rose Holiday homoklakk kollekciójának darabjai. Mindegyikre igaz, hogy két rétegben fednek, nálam tartósak is. Én nagyon szeretem őket. :)
Az üveg formája praktikus, de felülről nem nagyon látszik, melyik üvegben milyen lakk lapul. Ezt a problémát én úgy küszöböltem ki, hogy pöttyöt cseppentettem a lakkból a kupakra.
Az ecseteket nagyon szeretem, az általam kedvelt dús, tömzsi és lekerekített. Imádok vele dolgozni. :)


Golden Rose Holiday 52

Erről a lakkról lesz a legtöbb kép, mert kétszer is befotóztam. Először még 2013-ban, másodszor pedig idén nyáron.

Felső képen egy-, alsón két rétegben láthatóNyáron egy negative space technikához vettem elő. Nagyon nem jött be a végeredmény, úgyhogy rögtön aceton is lett a vége a maninak.


Golden Rose Holiday 61
Picikét csalódás volt ez a lakk. valami olyasmit kerestem, mint a Lovley kék homoklakkja. Üvegben úgy is nézett ki, hogy ez nagyon hasonló, viszont a körmökön már eltűnik az a csillogása, olyan, mintha egy sima kobaltkék homoklakk lenne. Ennek ellenére persze szeretem őt is. :)

Felső képen egy-, alsó képen két rétegben látható. 

Golden Rose Holiday 64

Felső képen egy-, alsó képen két rétegben látható.
Golden Rose Holiday 82

Felső képen egy-, alsó képen két rétegben látható.
A rózsaszín nem az én színem, de a másik hármat nagyon-nagyon szeretem. :) Nektek megvan valamelyik lakk? Esetleg másik a kollekcióból? Mi a véleményetek róla?

Szép estét!
Bella

2 megjegyzés:

  1. A piros és az arany nagyon tetszik! Nekem egy rózsaszín volt korábban, de túladtam rajta, sajnos 3 rétegben fedett és nem is használtam ki, de ettől függetlenül jónak tartom ezt a kollekciót :)

    VálaszTörlés
  2. Az extra csillogós homoklakkokat szeretem, az elsőt és utolsót itt, de már régen vettem homoklakkot. Hamar fogynak az anyaguk miatt és a lemosás, hááát, szóval nem vettem többet, ahogy elfogytak, de még mindig van 5-6 db, Moyra, Essence, China Glaze többnyire, bár a Lovely volt a kedvencem!

    VálaszTörlés

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből