2017. január 14., szombat

Személyes | Segítségeteket kérjük

Forrás

Kedves olvasóim, blogbarátaim!

Január 9-én a szomszéd faluban, Külsőrekecsinben álú ás tanító kollégám családi háza leégett. Hála a Jóistennek a négy gyermek és a szülők is megúszták sérülések miatt. Sajnos a ruháik, irataik, bútoraik, minden, amit egy életen át építettek és gyűjtögettek, mind a tűz martalékává váltak.

Nem szoktam ilyesmit kérni, pláne nem ezen a felületen, de most minden kedves olvasómat arra kérném, ha tehetik, segítsenek adományokkal.
Kollégám, felesége és a három kisgyerek jelenleg a Külsőrekecsini Magyar Házban kaptak szállást, a legnagyobb fiú Csíkszeredában tanul, így ő az ottani kollégiumban lakik.

Itt bemutatom a KEMCSE (Keresztszülők a Moldvai Csángómagyarokért Egyesület) elnöknője, Horváth Zoltánné Zsuzsa levelét.


Csíkszeredában is szerveznek gyűjtést, Darvas Kozma József címzetes esperes úr blogján értesített minket arról, hogy január 22-én gyűjtés lesz a plébánián, illetve a romániai adományokat a plébánia számlaszámára is lehet utalni.

Isten fizessen meg minden segítséget!

Szép napot,
Bella

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből