2016. november 7., hétfő

Manikűrvadász | 28. forduló - Saját manikűröm

Sziasztok!

Azon is látszik, hogy visszajöttem Csík faluba, hogy ismét ritkultak a bejegyzések. ma viszont a délutáni óráim előtt gyorsan leültem, hogy a mai bejegyzéseket megírjam.

Nem először vadásztam Ciiskától, de ez nem könnyítette meg a dolgom. Nagyon sok manikűrjét kedvelem, sőt, többet el is készítettem most. Még nagyon sok olyan van, amit szívesen elkészítenék, viszont a legtöbbjük sok időt venne igénybe, amiből mostanság már végképp nem jut ki, nem ritkán csupaszok napokig a körmeim. Azért próbáltam egy nem megúszós manit kiválasztani. Ha kíváncsiak vagytok, olvassatok tovább. :)A Moyra holo lakkjait használtam, melyek nem a fedésükről híresültek el. Most is hiába kentem három réteget a mutatóujjamra, úgyis csíkos maradt. Nem is lett hosszú életű a manikűr, fotózás után inkább lemostam.
A rózsaszín és ezüst Moyra holó lakkok mellett még szintén a Moyra fekete (no. 35) és fehér (no. 03) árnyalatát használtam, valamint egy BPS csipkés lemezt és Moyra taknyos nyomdapárnát (ami az új kis szerelmem, egy álom vele a nyomdázás).

Nézzétek meg a többiek alkotását is:

15 megjegyzés:

 1. Nagyon tetszik a manikűröd! A taknyos párna ugye a 01-es, fémtokos? Nemrég sikerült beszereznem, fehér és fekete párnával, azóta mást elő sem veszek, annyira hibátlanul felveszi mindkettő a mintákat.

  VálaszTörlés
 2. Tetszik, amit alkottál! :) Kíváncsi vagyok, melyikeket készítetted még el most :)

  VálaszTörlés
 3. Csodás manikűr, és nagyon jól állnak Neked ezek a színek!

  VálaszTörlés
 4. Jó lett, szép ez a csipkés-virágos minta :)

  VálaszTörlés
 5. Nekem nagyon tetszik, igazán kár volt lemosni! (-:

  VálaszTörlés
 6. Nagyon elegáns lett. Nálam a Moyra holok 24 órát nem bírnak pattogzás nélkül...pedig annyira szépek.

  VálaszTörlés
 7. Elegáns mani! Moyra holokkal én csak nyomdázok többnyire, még aznap kopnak SV-tel is.

  VálaszTörlés
 8. Csodás a holo körömlakk és a minta is nagyon szépre sikerült.

  VálaszTörlés
 9. De szép lett, nagyon különlegeset választottál. Kár, hogy ilyen gyorsan lemostad! Nekem a holok rendkívül gyorsan szoktak kopni, ez az egyetlen baj velük, pedig olyan szépek!

  VálaszTörlés
 10. Köszönöm mindenkinek a kedves szavakat!

  VálaszTörlés
 11. Nagyon szép lett, imádom a csipke mintát :)

  VálaszTörlés

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből