2015. október 13., kedd

Teszt | Golden Rose Impression 07, 08 & Enjoy Color #04

Sziasztok!

Ma három olyan toppert szeretnék nektek bemutatni, melyeket még a tavaly szereztem be. Már akkor be is lettek fotózva, viszont egészen eddig nem kerültek posztolásra - valahogy mindig jött valami más.Golden Rose Imression 08

Avagy a gyönyörű fehér és holo tollas topper. Még tavaly pillantottam meg Lexa csodás manikűrjét, akkor szerettem bele ebbe a fehér-holo párosba, olyannyira, hogy rögtön mentem is levadászni. Szerencsémre pont volt a boltban hasonló lakk a Golden Rose-tól, így nem is volt kérdéses, hogy jön velem haza. :)
Viszont amilyen lelkesen megvásároltam, olyan nagyon el is hanyagoltam. Igazából nem is tudok felidézni olyan manikűrt, amit hordtam volna ezzel a topperrel.
Igazából nagyon nincs mit mondanom erről a lakkról, a képek elég beszédesek. :) Amúgy egy réteget használtam belőle.

Alapok: Rapsodi 302, Leydi 773, Rapsodi 355, Rapsodi 302


Golden Rose Imression 08
Igazából róla sem tudok többet mondani, mint ami a képeken is látható: lila és kék tollas topper, egy rétegben is sok van belőle. Én nagyon szeretem (és még használtam is^^)

Mutató- és középső ujjamon két rétegben, gyűrűs- és kisujjamon egy rétegben látható, a két középső ujjamon a Rapsodi 302 szolgáltatta az alapot.

Itt Rapsodi alappal, gyűrűs ujjamon a lent bemutatott Enjoy lakk


Enjoy Color #04
Igazából fogalmam sincs, miért vettem meg. Vagyis hát van, a színei varázsoltak el. Viszont felkenve már csak akkor mutat jól, ha hasonló színű alapon van, mert a rossz minőségű glittereknek és/vagy átlátszó lakknak köszönhetően teljesen elszíneződött az alaplakk. Amúgy valami iszonyat büdi egy lakk és a száradási ideje sem gyors. Talán ezért nem is használom. Csak egyetlen egyszer volt rajtam, rögtön azután, hogy megvásároltam. Emlékeim szerint napokig hordtam, hibátlan manikűrt mostam le, szóval a tartósságával semmi gond.Kinek melyik lakk tetszik a legjobban? Esetleg megvan valamelyik?

Szép napot!
Bella

2 megjegyzés:

  1. Nem vagyok egy topperes lány, sajnos ritkán használom a glitteres lakkjaimat is, ilyen szőrös meg nincs is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Megértelek téged is, régebb én is kifejezetten utáltam a glittereket. Aztán úgy másfél-két évvel ezelőtt valami megváltozott... azóta nagyon szeretem őket. :)

      Törlés

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből