2015. október 3., szombat

Manikűrvadász | 21. forduló - Felhívás!

Forrás

Sziasztok lányok!

Vitathatatlanul benne vagyunk már az őszben, s ahogy haladunk előre az időben, úgy követik egymást  a Manikűrvadász újabb és újabb fordulói is. Ez a mostani már sorban a 21.! Gondolom, már sokaknak nem kell bemutatni, de akik most találkoznak vele először, annak összefoglalom néhány szóban. A Vadászat lényege, hogy a jelentkező lányok (bloggal rendelkezők és nem rendelkezők egyaránt játszhatnak!) között kisorsolunk egy sorrendet, így mindenki kap egy blogot, ahonnan egy manikűrt kiválasztva elkészíti azt, majd a megadott időpontban közzéteszi a blogjában, illetve ha nem rendelkezik bloggal, két nappal a határidő előtt elküldi nekem e-mailben, hogy vendégposzt keretén belül közzétegyem én is. Részletes leírást itt olvashattok.


Az időpontok:
Jelentkezés határideje: 2015. október 18., vasárnap, éjfél
Sorsolás: 2015. október 19., hétfő
Posztolás időpontja: 2015. november 02., hétfő, 18:00


Hogyan lehet jelentkezni?
 • Mint minden fordulóban, most is két csoportot különítünk el:
  • 1. azok a lányok, akik nem rendelkeznek bloggal VAGY rendelkeznek bloggal, de még nincs 30 manikűr rajta
  • 2. akik bloggal rendelkeznek ÉS több mint 30 manikűrt posztoltak már
 • Írj az oldalsávban olvasható e-mail címre, melyben elküldöd a blogod elérését (ha van), és ha nincs még 30 manikűr, azt is itt jelezd, kérlek. A téma az átláthatóság érdekében "Manikűrvadász 21. forduló" legyen.


Minden e-mailre válaszolok, így ha nem kaptál választ, valamilyen úton-módon jelezd, hogy gubanc van (például itt, a bejegyzés alatt megjegyzés formájában).

Megköszönném, ha a bloggal rendelkezők kitennék oldalsávba a képet, és egyéb hirdetésért is hálás vagyok, hadd jusson el minél több helyre a forduló felhívása. Minél többen vagyunk, annál mókásabb! ;) Természetesen, nem kötelező a megosztás, hirdetés, tehát nem von semmit maga után, ha valaki mégsem teszi.

Remélem, nem hagytam ki semmit, ha mégis, sikítsatok. :)

Vadászatra fel! ;)
Bella

20 megjegyzés:

 1. Már ment is az email, ki nem hagynám ^^

  VálaszTörlés
 2. sziiaa, én is jelentkezem, amint tudok írok emailt is :) addig is gyors kiteszem oldalsávba a felhívást az újabb fordulóra :)

  VálaszTörlés
 3. Azt hiszem most bele fog férni az időmbe :) Küldöm az e-mailt

  VálaszTörlés
 4. Szuper csatlakozom,küldtem is az e-mailt! :)

  VálaszTörlés
 5. Én is jelentkezem, amint tudok írok emailt. :)

  VálaszTörlés
 6. Köszi mindenkitől a jelentkezést. :)

  VálaszTörlés

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből