2015. április 20., hétfő

Teszt | Moyra holografikus kollekció

Sziasztok!

Mára egy hónapokkal ezelőtt vásárolt kollekcióval készültem. Nálunk nagyon nehéz az újabb Moyrákhoz hozzájutni, így nagyon megörültem, mikor pár pár hónap késéssel, de végre hozzánk is eljutott ez a kollekció, annál is inkább, mert holo lakkokat sem lehet kapni, Internetről meg nem szeretek rendelni.


Ugyanazt tudom elmondani mindegyik lakkról. Az üveg és az ecset a szokásos Moyra lakk, ahogy a kiszerelés is. Viszont a minőség... hát az sajnos a nyomába sem ér. :( Kell a három réteg, viszont a felső rétegek leszedik lakkozás közben az alsót, így igazán pepecselős munka a vele való dolgozás. Az, hogy gyorsan kopik, nem kifejezés. Szinte már attól kopik, ha csak ránézek... :( Viszont ha fedőlakkot használok, bírja pár napig. Ettől függetlenül, kövezzetek meg, nem bánom, viszont én akkor tartok tartósnak egy lakkot, ha fedőlakk nélkül is jól szuperál.

De nem is húznám tovább az időt, nézzük a képeket!

Moyra 251 - ezüst
Moyra 252 - Arany/nude

Felső - egy réteg, Alsó - két rétegÉs így nézett ki egy négy órás melónap után.


Moyra 253 - zöld
Moyra 254 - kék

Felső - egy réteg; Alsó - két rétegIlyen szépen szikrázik vakuval vagy napfényben.


Moyra 255 - lila

Felső - egy réteg; Alsó - két réteg
Moyra 256 - rózsaszín

Felső - egy réteg; Alsó - két réteg
A kritika ellenére szeretem őket, csodásan szikráznak a fényben. Nektek megvan valamelyik? Hasonló véleménnyel vagytok róla ti is?

Bella

10 megjegyzés:

 1. Hát tényleg nagyon kopik. Nekem a kék, ezüst, nude és rózsaszín van meg. Már csak díszítésre használom őket, nyomdázni szoktam velük. Gyorsan száradnak, de rettenetesen kopnak.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én díszítésre valahogy sajnálom "elpazarolni" őket, így viszont tényleg alig használom. :D

   Törlés
 2. Régebben nem tetszett ez a kollekció, pedig talán tavaly mindenki ezekért volt meghalva. :D Mostanra a kék és a rózsaszín eléggé tetszik, bár ez betudható Lexa legutóbbi álomszép manijának is. :)

  VálaszTörlés
 3. Láttam én is azt a manit. Tényleg nagyon szép lett. :) Én is hasonló indíttatásból szereztem be a nude lakkot, aztán végül jött velem az egész kollekció. :D

  VálaszTörlés
 4. Nekem is van kettő: az ezüst és a lila. Sajna tényleg gyorsan kopnak, de díszítésként tényleg csodásak. :)

  VálaszTörlés
 5. a 252-sel én is így jártam. :/ Szörnyű a tartóssága és őszintén szólva, azóta egyiket sem kentem fel teljes körömre, csak nyomdázásra használom, pedig a zöld most nagyon tetszik.

  VálaszTörlés
 6. Minden hasonló típusú, hologrammos-holografikus körömlakk ugyanennyire kopik. Ebben a Moyra nincs egyedül. Nekem is van belőle, nem rosszabb, mint a Chanel, az én tapasztalataim alapján.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szerintem a legtartósabbak az A-England holos lakkjai, azok öt! napig bírják, utána a RdL, de még a Colour Alike is 3 napig fent van.

   Törlés
 7. Köszönöm lányok a véleményeket! Én sajnos sok helyen olvastam az A-England holó lakkjairól is, hogy egyáltalán nem tartósak. :( És nem kopnak, mint ezek a Moyrák, hanem pattognak. :( De valószínű, hogy lakkja válogatja, és nem lehet egy teljes márkára vagy kollekcióra általánosítani.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem 3 AE lakkom van, azok bírják 3 napig, utána úgyis megunom, de volt már, hogy öt napig is fent voltak, mert nagyon tetszett, amit alkottam. (Nekem a PP kopik nagyon, a Moyra sima és gél lakkjai meg a legtartósabbak, kinek mivel kompatibilis a körme, ugye.)

   Törlés

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből