2015. április 6., hétfő

NOTD | Húsvéti manikűröm

Sziasztok!

Korábban szerettem volna posztolni ezt a bejegyzést, de sajnos nem volt Internetem. :( Remélem, mindenkinek kellemesen teltek az ünnepek, a lányoknak sok-sok locsolója volt/van ma. :)

Én idén elég nehezen jutottam dűlőre az ünnepi manikűröm terén. Néhányat ki is választottam, aztán elküldtem a barátnőmnek, hogy segítsen választani. Így született meg Coco gyönyörű manikűrjének a kistestvére.Nekem nagyon tetszik ez a manikűr, kivételesen teljes mértékben meg vagyok vele elégedve. :)

Végezetül megmutatom az idei húsvéti sarkocskámat is. Sajnos idén nem tudtam olyan gyönyörű tojást írni, mint előző években (2011, 2012, 2013, 2014), se a kesice, se a viasz, se az én kezem nem állt oda, így három (illetve volt egy negyedik is, de az annyira nem tetszett, hogy eleve meg sem festettem) után fel is adtam a próbálkozást és sok-sok év óta idén először van sima piros tojásunk.Szép napot mindenkinek!
Bella

6 megjegyzés:

  1. Nem hiszem el, tegnap pont ilyen manikűr fogant meg a fejemben: nude alap, fehér pöttyök és virágok a köröm holdacskájához :))
    Nagyon szép lett a manikűr és a tojások is! :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép manikűr! Kellemes ünnepet, sok locsolót :)

    VálaszTörlés

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből