2014. október 29., szerda

NOTD | Burgundi vintage-rózsás

Sziasztok!

Majdnem ismét megfeledkeztem a mai témáról, de végül csak rátévedt a pillantásom a naptárkára, az meg emlékezett helyettem is, hogy ma bizony kihívásos téma van! :)

Sajnos a képek minősége nem lett jó. :( Azt hiszem, itt épp merült le a gép, azért lettek ennyire sötétek, homályosak a képek.

Tudom, hogy igazából a piros nem piros, hanem vörös - a rajztanárom mindig meg is szólított mindekit, mikor pirosként emlegettük -, viszont én a vörös hallatán rögtön a bordóra asszociálok, szerintem ez már így is fog maradni ezután is. Éppen ezért, most a piros árnyalatot hanyagoltam és egy bordó, vagy inkább burgundi lakkot használtam, ahogy a legelső témánál is. Ő pedig nem más, mint az Oriflame egyik régi lakkocskája, a Burgundy árnyalat.


Nézzétek meg a többiek alkotását is:

19 megjegyzés:

 1. Jó lett, szép ez a bordó lakk és a rózsaminta is tetszik :)

  VálaszTörlés
 2. Mi a baj a pirossal? Én nem ismerem a storyt. Ez a szín pedig egy szép, elegánsabb viselet, főleg a kis rózsákkal. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem semmi bajom vele, de a volt rajztanárom nagyon haragudott, ha vörös helyett pirosat mondtunk, mert állítólag az az árnyalat igazi neve.

   Törlés
  2. Hát ez legyen a legnagyobb baja az életben :) Szerintem mindkettő jó, "piros-fehér-zöld", "vérvörös", az én fantáziámban amúgy a piros világosabb, a vörös mélyebb, sötétebb. De hát színeken nem érdemes vitatkozni.... ;)

   Törlés
  3. Ez így igaz, nem érdemes rajta vitatkozni. :D Amúgy az én meglátásomban is hasonlóan van a piros és a vörös viszonya, mint a tiéd. :)

   Törlés
 3. Nagyon tetszik, szép lett. :)

  VálaszTörlés
 4. Gyönyörű! A bézs lakk is nagyon tetszik! :))

  VálaszTörlés
 5. Szuper lett, nagyon tetszik ez a kombináció! :)

  VálaszTörlés
 6. Nagyon szépek a rózsák, nagyon tetszik az összhatás :)

  VálaszTörlés
 7. Eszméletlen jó lett, imádom! :)

  VálaszTörlés

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből