2012. október 21., vasárnap

Tudom, azt ígértem a tegnap, hogy ma lesz képes beszámoló a gólyatáborról, de annyira szép képek készültek, hogy azt csak Wonderful Sunday rovatkoz szeretném feltölteni. Viszont a mai sunday nekem egyáltalán nem wonderful. :( Immár 4. éve az október 21 nálam fekete nap.
Erről nem szeretnék sokat beszélni, kommenteket se várok, csak egyszerűen ilyen módon is szeretnék Róla megemlékezni, hisz a blogom elődje épp a emiatt a fekete nap miatt született (linkelni sajnos nem tudok, elfelejtettem már a régi blog címét *pirul*)



Az öngyilkosság a végső győzelem a test felett.
Varg Vikernes

A tavalyi idézettel sokkal jobban egyet értek, mint ezzel, mert szerintem az öngyilkosság minden, csak épp nem győzelem. :( A legjobban talán az önző jelzővel tudnám jellemezni, de szorosan mögötte jön a gyávaság is. Önzők, mert nem gondolnak arra, hogy mekkora hiányt és leírhatatlan fájdalmat hagynak maguk után, mekkora sebet vágnak a szeretteik szívébe. Ez a seb idővel már nem fáj annyira, megpróbálunk vele együtt élni, de be sosem gyógyul és időről időre újra felszakad.
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből