2012. június 29., péntek

Személyes | Germany :( ♥

Ez most kivételesen nem ütemezett bejegyzés. Aki nem szereti a focit, az ne olvasson tovább, valamint aki szereti az olaszokat, az se olvasson tovább, aki nem szereti a németeket, azoknak sem ajánlom!

Forrás

Annyira vártam erre a meccsre (mint amúgy az összes németre eddig♥), kb minden fél órában néztem az órámat, hogy, mennyi telt már el? miikor lesz 21:30? Aztán kb ennyire vártam, hogy már legyen vége ennek az átkozott meccsnek és ne szenvedjünk tovább. :( Mert szenvedtem én is a németekkel együtt. :(
Tudtam én, hogy miért drukkolok az angoloknak azon a bizonyos angol-olasz meccsen... de szerencsétlenségünkre két büntetőt is kihagytak, így az olaszok jutottak tovább, már akkor tudtam, éreztem, hogy ez így nem lesz jó.
Hát, nem is lett. :(
Pedig olyan jól kezdtek a németek! Rengeteget voltak Buffon kapuja előtt, de aztán Balotelli betalált. Lahm óriásit hibázott, ez nem is kérdés. :( De ennek ellenére még mindig ő Kicsi Lahm. :) Én ugyanis lassan 6 éve csak ezzel a jelzővel illetem. :)
Hát, Balotelli eddig is idegesített... na de ne tudjátok meg miket el nem mormoltam a TV előtt a második gólja után! Nem is olasz, ment volna inkább a ghánai válogatottba, s ott sztriptizeljen ha gólt szerez, s ne a németeknek lője zsinórba a gólokat!!
Egy adott pillanatban megfordult a fejemben, hogy cseréljék már le a kapust! De hát Neuer tényleg megtett mindent! Itt a védekezéssel van nagy probléma, remélem, Löw szeptemberig csinál vele valamit, mert akkor kezdődnek a  VB selejtezők.
2 gól ide vagy oda, Manuel Nauer még mindig a kedvencem. Ne kérdezzétek hogyan sikerült pont egy kapust kedvencnek összeszednem. XD Egyszerűen szeretem. Most is mit elművelt a meccsen. :D Meg jól tud 11-est is rúgni, ez már bizonyította, legutóbb épp a Bayern-Chelsea BL döntőn. Sajnos, a bajorok ott is csak másodikok lettek. :(
Már kicsit zavar, hogy mindig ott vannak a legjobbak közt, de a trófeákat sosem tudják megszerezni. :( Pedig nem csak ilyen kis laikusok, mint én, hanem hivatásos sportszakértők is állították, a németek a legesélyesebbek az idén, ráadásul az elmúlt évtizedek legjobb (és legfiatalabb, átlagéletkoruk 23,5 év) csapata ez a mostani!
A mérkőzésen elhangzott, hogy napjaink két legjobb kapusa áll egymással szemben, Nauer és Buffon. Ez lehet, hogy egyesekben megkérdőjeleződött, de gondoljuk arra is, hogy Buffon azért jóval több tapasztalattal rendelkezik, mint Manu! :)
Az én szívem csücske még mindig a Nationalelf, és alig várom az augusztus 15-i, Argentína elleni barátságos mérkőzésüket! Csak tudnám, hogy hol fogom megnézni. :D

S végezetül, nézzük a vereség jó oldalát: számomra a 2012-es EB tegnap este véget ért, ergo vasárnap este/éjjel a döntőt már nem fogom nézni, ami azt is jelenti, hogy kipihenten fogom megírni hétfőn a román írásbeli érettségit. :D

Sajnálom, akit untattam, de ezt a bejegyzést most muszáj volt elkészíteni, hogy kicsit megnyugodjon a lelkem. :)

Bella♥


Ui.: A képről még annyit, hogy a Nagy Kedvencem, Manuel Nauer látható rajta, aki meg épp öleli, az az a Mario Balotelli, aki 2 gól lőtt Manu kapujába, továbbrepítve így az olasz válogatottat a döntőbe, illetve ez ugyanaz a Mario Balotelli, akit most a legjobban rühellek az egész focitársadalomból... pedig Robbent és Ribery-t megelőzni a fekete listámon óriási szó! (A sors fintora, hogy mindkettő a kedvenc klubcsapatom, a Bayern meghatározó játékosa :D )
Ui2.: Zöld, mert a válogatott idegenbeli meze is zöldben pompázik. :D
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből