2017. szeptember 7., csütörtök

Manikűrvadász | 34. forduló - Összefoglaló


Sziasztok!

A mai bejegyzésben a Manikűrvadász 34. fordulójára készült manikűröket szedtem csokorba a számotokra. Ezt a fordulót Manna szervezte, fáradozásait ezúton is köszönöm szépen!

Ahogy az már lenni szokott, felső kép a levadászott, alsó pedig az eredeti.


1. A sort rögtön ZsebBoszival kezdjük, kinek nem volt könnyű dolga, hisz a szuper kézügyességgel és fantáziával megáldott Elzától kellett vadásznia.

ZsebBoszi pár hete, Elza születésnapjára már újraalkotott tőle egy manikűrt, amit szintén bemutatott most nekünk a blogon (is).

2. Elza ebben a fordulóban Anditól alkotott újra egy csodás manikűrt, ráadásul pont azt, amit Andi pár héttel ezelőtt Eza születésnpja alkalmából készített. Szép körforgás, igaz? De még milyen szépek a manikűrök! Nézzétek:

3. Andi cseresznyés manikűrje, amit Dórától zsákmányolt, még a nyarat idézi.

4. Dóra még szintén nyárban gondolkodott, mikor Nikitől ezt a trópusi hibiszkusz-manikűrt újraalkotta.

5. Továbbra is maradunk a tengerparton, hisz Niki pálmfás manikűrt hozot nekünk a Noéminél tett látogatása során.

6. Noémi egy lila, duplanyomdás manikűrt alkotott újra Ági repertoárjból.

7. Cukorországba is eljutottunk ebben a fordulóban, köszönhető ez Mannának, illetve pp.-nek, akitől eredetieg származik a fánkos manikűr.

8. PP. (jobb oldal) ezúttal Tessánál (bal oldali) forgolódott, végeredmény egy virágos, zöld csillámos manikűr lett.

9. Tessa egy érzéki rózsaszín-szürke maikűrt készített sógornője körmeire, melyhez az ihletet Akane-től "lopta".

10. Úgy tűnik, nem csak én vagyok csipke-bolond.^^ Akane egy gyönyörű csipkés manikűrt alkotott újra Thimmykétől. A végeredmény az egyszerű, ám de nagyszerű tipikus esete!

11. Thimmykét sem irigyeltem, mikor kiderült, hogy ZsebBoszitól kell vadásznia, ő viszont remekül helyt állt, és egy csodás nyárias manikűrt zsákmányolt.

12. Tőlem első ízben vadászott Ági, s bár én elsőre nem ismertem fel, ha a két kép egymás mellett/alatt van, bizony határozottan állítható, hogy ugyanarra a sémára készültek. Ötletesen alkotta újra Ági, nekem tetszik!

13. Én is vadásztam ám, méghozzá Mannától (első, második, harmadik). A bejegyzéssel jó sokat csúsztam (htalmas fekete pont nekem, tudom), viszont kárpótlásul három manikűrt is hozok.
Eredetik: balról Ciiska, jobbról Manna

Ugye milyen csodás (igen, ma csak ennyi jutott nekem a szókincsemből^^) manikűrök születtek, lányok? Kedvem lenne az összeset újraalkotni! Legnagyobb örömömre ebben a fordulóban, ha kicsit későre is (jelen), de mindenki alkotott, amiért egy hatalmas köszönettel tartozom felétek! Köszönöm, hogy vagytok, és fordulóról fordulóra alkottok, nem hagyva feledésbe merülni ezt a kezdeményezést! ♥

Nem is húzom tovább a szót, inkább elárulom, hogy a következő forduló felhívását melyik bloggerinánál kell keresnetek, s egyúttal zargatnotok is jelentkezési szándékotokkal. Az, akit választottam, egy olyan körömös lány (remélem, nem bánod, ha így nevezlek, holott már édesanya is vagy), aki már régóta a Manikűrvadász csapat tagja, és nagyon örülök, hogy elvállalta a házigazda szerepét és az ezzel járó munkálatokat. Szóval a következő, 35. forduló házigazdája nem más, mint


Lányok, élesítsétek fegyvereiteket: rázzátok fel a lakkokat, fényesítsétek a nyomdalemezeket, tisztítsátok az ecseteket - nemsokára újra vadászunk!

Szép napot mindnekinek!
Bella
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből