2016. december 3., szombat

Lakkozz! Fotózz! Posztolj! | Hópelyhek

Sziasztok!

Próbáltam időben elkészülni a manikűrrel, sajnos nem jött össze. Csak tegnap reggel tudtam befejezni. Mikor viszont lett volna egy kis időm leülni megírni a bejegyzést, elment a net. Nálunk jelenleg elég viharos a helyzet, szakadozik az internet, hét első felében még az áram is hol volt-hol nem.

De visszatérve a témánkhoz, a mai egy kettő az egyben manikűr. Az LFP egyelőre utolsó és decemberi körömkihívásom első témájára készült.


Nagyon szeretem ezt a manikűrt. A képeken annyira nem látszik, de az utolsó réteg egy holo csillámos, annyira gyönyörűen szikrázik a fényben! Öröm viselni. :) A kis manóim is megcsodálták, naná, hogy minden lánykám ilyen manikűrt kért a tanító nénitől. :)


Használt lakkok, eszközök: Eveline 8+1, Rapsodi 351, AVON Color Trand Silver Plated, Moyra nr. 35, Rapsodi Parisa 20 + BP 01-es és BPL 023-as BornPrettyStore nyomdalemezek


Dorcy-nak köszönöm az LFP témát, az LFPs lányoknak, hogy ebben az évben velem tartottak, remélem, valóban csak téli szünetre megy a kezdeményezés, és ha majd több időnk lesz, újra belevágunk.
Mannának az inspirációt köszönöm, ezt a manikűrt nagyon régóta szerettem volna már elkészíteni.
8 megjegyzés:

 1. Nagyon szép ünnepi manit csináltál :) nem is csodálom hogy tetszett a kislányoknak!

  VálaszTörlés
 2. nagyon szép lett! kár hogy téli szüneten az LFP, mindig nagyon jókat alkottok! remélem majd visszatértek, és egyszer én is ott lehetek köztetek :D

  VálaszTörlés
 3. Csodás lett! Jeges, sziporkázó hatású, biztosan gyönyörűen szikrázik a fényben :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi! Valóban szépen ragyogott. Fájt is a szívem miközben lemostam.

   Törlés
 4. Nekem is tetszik, csinálnom kell hasonlót, amíg nem szárad be teljesen a glitteres lakkom. Fested a kislányok körmét is? :) Nekem fiaim vannak, lány a közelben sem, pedig izgalmas lehet a közös program :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Mindkét glitteres lakk évek óta megvan már, mikor leszárad róla az átlátszó lakk, újratöltöm. :)
   A lányoknak nem szoktam a körmét kifesteni, bár ez nem rajtuk múlik, gondolhatod. A kicsiknek mindig azt mondom, hogy majd akkor festhetik, ha olyan nagyok lesznek, mint én vagyok. A legnagyobb korosztályt nem én tanítom, de nekik el tudom képzelni, hogy egy csajos hétvégén beadom a derekam és kifestem a körmeiket. :)

   Törlés

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből