2016. december 31., szombat

NOTD | BÚÉK!

Sziasztok!

Színét tekintve nem egy tipikus szilveszteri manikűrrel búcsúztatom az évet.


Moyra Ann-Marie volt az alap, erre nyomdáztam Moyra lila metal effect lakkal és a szintén Moyra Celebration nyomdalemezről. A gyűrűs ujjaimon a változatosság kedvéért BornPrettyStore csillámporos glitter került. A képen nem tudom, mennyire jön át, de a glitterek rózsaarany, lila és teal árnyalatokban pompáznak. Én egyszerűen imádom. Egyetlen hátránya, hogy olyan sokat mocskol, de hát valamit valamiért, nem igaz? :)

A bejegyzést igen csak bajosan sikerült összehoznom, ingázva telefon-saját laptop és édesanyám laptopja között. Az a szomorú harci helyzet, hogy két napja a laptopom billentyűzete megkergült. Vannak olyan billentyűk, amelyeket egyszerűen nem ismer fel... így viszont a gépelés ellehetetlenedett a kicsikémen. Ma megrendeltem egy új gépet, remélem, hogy még időben megérkezik, és beüzemelni, illetve a kis rózsaszínről átköltözni is lesz rá időm, még mielőtt vissza kell menjek Moldvába.


Minden olvasómnak, blogbarátomnak sikerekben gazdag boldog új évet kívánok!

A többiek alkotása:

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből