2014. február 25., kedd

Manikűrvadász | Szülinapi forduló - Összefoglaló


Sziasztok lányok! :)

Kicsit késve, de elhoztam nektek a Manikűrvadász születésnapi különfordulóját. Nagyon szépen köszönöm, hogy egy éven keresztül együtt alkottatok velem, velünk, nagyon sok pozitív visszajelzést kaptam a Manikűrvadásszal kapcsolatban, mára már az életem részévé vált, mindig izgatottan várom, hogy ki lesz az új házigazda, kit kapok társnak, milyen manikűrt készítek, mások milyen manikűröket készítenek.  Szerintem, ezzel Ti sem vagytok másképp. :)

Nem is szeretném tovább húzni az időt, inkább bemutatom azokat a manikűröket, melyek erre a fordulóra készültek. Most, a szokásostól eltérően nem egymástól, hanem egy-egy külföldi blogról válogattunk. Ahol nincs összeszerkesztve a két kép, mindig az első kép lesz a fordulóra készült alkotás, és a második a külföldi blogról lévő, mely az előző manikűr alapját adta.

No, akkor nézzük! :)


1. Nikkii egy nagyon gyönyörű manikűrt készített el, igazi valentin napi kis romantikusra sikeredett, én imádtam! :) Az eredetije a Nail wish blogon látható.

2. Mazsola, aki most vesz részt másodszor a kihívásban, fekete lakk hiányában egy érdekes, talán felhős manikűrt készített el Lillo blogjáról.

3. Naomi kedves szavaitól kissé elérzékenyültem, hiszen tudjátok, hogy én hamar képes vagyok elérzékenyülni. :) Amúgy egy gyönyörűséges virágos manikűrt láthattunk, én egyszerűen imádtam! *.* Le is mentettem rögtön mindkét változatot, a Noémiét és a Mariét is.

4. Szilvi a piros jegyében készített egy manikűrt a NailsLikeLace blogról. Szerintem nagyon jó lett a végeredmény, sőt, nekem még jobban is tetszik, mint az eredeti :)

5.  Bree is a szívemhez szólt. Én is köszönöm szépen, hogy ilyen sok fordulón keresztül velünk alkottál! Ahogy már tőle megszoktuk, ismét egy nagyon jó manikűrt alkotott, melynek eredetije Mary Monkettnél látható.

6. Niki, a GothicBeauty blogról Alice-t kapta párjául, akitől egy csíkos-szegecses szépséget alkotott újra. Egy picit változtatott a színeken, de szerintem így is nagyon jó lett a végeredmény. :)

7.  Dii, a hatodik forduló házigazdája egy megkésett karácsonyi manikűrt vadászott le Michaelától, nekem nagyon tetszett a végeredmény.

8. Panni egy gyönyörű, egyszerű színátmenetes manikűrt készített The "Super-Rad" Nail Sister blogról. Az eredeti manikűr látható a bal oldalon, míg Panni szépsége a jobb oldali alkotás. :)

9. Petra egy extrém csillogó, glitteres, gyöngyös manikűrt készített, kicsit újjáalkotva Vic alkotását. Én mint mindig, most is nagyon kedveltem a lakkozását. Köszi, hogy velünk alkotsz, nagyon jó volt olvasni a Manikűrvadászról szóló szavaidat! :)

10. You You nagyon kis szép, rézéki manikűrt alkotott, igazi lányos színek és ezen csak dobott a rózsa is. Az eredetijét amúgy Emmától vadászhatjuk le mi is. :)

11. Yvuus kétszer futott neki a feladatnak, végül sikerrel járt, egy egyszerű, könnyen elkészíthető lakkozást hozott nekünk Sonjától, nekem nagyon tetszett a végeredmény, az a p2 lakk valami csodaszép! :)

12. T Judit az egyik kedvenc román bloggerinámat, Alessandrát kapta párjául és egy cuki valentin napi, szívecskés manikűrt dolgozott át a saját szájíze szerint. :)

13.  Aggie egy pöttyös-átmenetes-lila manikűrt vadászott le Zarától. Gondolom, mondanom sem kell, hogy mennyire imádom! :) teljesen egyet értek Aggie-val, ott van benne minden, ami kell! :)

14. Mesy egy kék cikk-cakk manikűrt hozott Mariától. Én egy kellemesen csalódtam a választában, mert Maria inkább a virágos manikűrjeiről híres, már nem egyszer nyertem én is tőle ihletet, Szerintem nagyon jó lett a virágok nélküli végeredmény is! :)

15. Ciiska egy szerintem nagyon gyönyörű manikűrt készített el Cătălin blogjáról. Nekem nagyon tetszik a végeredmény, nem is értem, Ciska miért nincs teljes mértékben megelégedve vele. :)

16. Iluss is egy román bloggerinát, Giát kapta, ő félhold manikűrt készített, színes kövecskével díszítve. Szerintem igazán elegáns manikűrt hozott össze. :)

17. Zizitim egy gyönyörű halszálkás/fonatos manikűrt készített el Claire blogjáról. Én csodálom, komolyan! Nekem még sosem sikerült ennyire jól! :)

18. SakkLakk Zsózsó a nyomdát hívta segítségül, hogy megalkossa a párjától levadászott manikűrt. Nekem bejött a végeredmény. :)

19. Lexa Jouline blogját kapta, amely legnagyobb örömömre annyira elnyerte a tetszését, hogy még a 10 kedvenc manikűrjét is belinkelte nekünk. Valóban szépek egytől egyig! :) Igazi tüzes vadászat volt ez a mostani. ;)

20.  A tüzes manikűrök úgy látszik, nagyon felkapottak ebben a fordulóban, mert Castia is egy hasonlót alkotott NailCrazy blogjáról, ráadásul az egyik kedvenc technikámmal, a needle marble-el.

21. Elíz már igazi Manikűrvadász-veteránnak számít, ugyanis az első kivételével az összes fordulóban részt vett már. Most sem volt ez másképp, a manikűrt AmyGrace blogjáról vadászta le. :)

22. Regi az egyik kedvenc külföldi bloggeremet, Anutkát kapta párjául, akitől egy gyönyörű félholdas-glitteres-díszítőgyöngyös manikűrt készített. Nézzétek, de csodás!

23. Thimmyke egy csuda szép, szikrázó, piros-arany (igazi griffendéles^^) manikűrt hozott nekünk, melynek kék párját ErinZi-nél láthatjuk.

24. PAncsi egy nagyon szép háromszögecskékkel teli manikűrt alkotott Mel blogjáról. Nekem nagyon tetszik a végeredmény. Pancsi megjegyezte, hogy talán kisebb háromszögeket is készíthetett volna, de szerintem pont így volt jó, ahogy készítette. :)

25. A Valentin nap jegyében készült Manna alkotása is, melynek eredetije a LabMuffin blogról származik.

26. Andi a díszítőszalagos technikát próbálta ki, így született meg egy gyönyörű csillogó manikűr, melyet Emily-től vadászott le.

27. Bia egy kicsit sötétre vette a figurát, de így is egy szikrázó, pöttyös manikűr született. Pheonix amúgy a NailLoopy blogról válogatott.

28. Judit, a Lakkalandok bloggerinája egy cuki kis francia manikűrt készített Heathertől. Nézzétek:

29. Sheera Kelsie-től választott, szerintem egy nagyon jó kés movemberes manikűrt. :) Sheera, elmondása szerint, már rögtön tudta, hogy ezt fogja elkészíteni, amint megpillantotta. :)

30. Tatus az LFP-nek köszönhetően talált el hozzám, s így a Manikűrvdászhoz is, melynek nagyon örülök ám! :) Amúgy Tatus egy szép kis pillangós manikűrt készített Nicole blogjáról.

31. Panka egy nagyon édes, cuki kis baglyos manikűrt vadászott le Cristina blogjáról. Nekem igazán tetszik a végeredmény. :)

32.  Sophie-nak ez volt ez első vadászata, rögtön Michelle blogját kapta meg vadászterepnek, ahonnna egy jó kis terepmintás manikűrt készített el.

33. Viki, az ötödik forduló háziasszonya Fortuna jóvoltából a More Nail Polish blogot kapta párjául, ahonnan az egyik pávás ihletésű mintázott manikűrt álmodta új, dolgozta át.

34. Noi egy gyönyörűséges szívecskés manikűrt készített el Nailside Jane oldaláról keresgélt. Szeriintem nagyon jó kis manikűr kerekedett belőle. :)

35. Timi egy olyan manikűrt készítettet el az Adventures in Acetone blogon, amelyet már én is régóta szerettem volna. Szerintem nagyon jó választás volt. :)

36. Azrail (alsó kép), akinek ezúton is köszönöm a kedves szavakat, egy igazán bohókás színekben pompázó, igazi szülinapi buli manikűrt készített el Lou (felső kép) manikűrjei közül. Nekem tetszett a végeredmény. :)

37. Az én manikűröm, számítógép problémák miatt csak késéssel került ki, holott már akkor elkészítettem, mikor kisorsoltam a blogokat. Sajnos, az én párom, Trecey nem igazán készít olyan manikűröket, amelyek tetszenek, de szerencsére, azért sikerült választanom. Nem lett a kedvencem. :(

38. Barbi a BeePolished blogról választott egy színátmenetes, glitteres manikűrt.

39. Katynak nem volt könnyű dolga választani a Manicurator blogról, de végül mégis sikerült, így született meg ez a hópelyhes szépség. ha már nem volt sokáig igazi tél, legalább a körmökön találkozzunk hópelyhekkel. :)

40. Végül, az utolsó játékosunk ebben a fordulóban Réka, akinek bár van blogja, meggyarapodott teendő miatt kénytelen kicsit szüneteltetni, de a képeket azért elküldte, sőt, írt is pár sort, úgyhogy idézem:
"Egy kis megjegyzést is szeretnék hozzáfűzni a játékhoz: Köszönöm szépen a lehetőséget, hogy "blog nélkül" is részt vehettem a fordulóban. Nagyon tetszik a Wondrously polished blog, nem volt könnyű megtalálni azt a manikűrt, amit én is újra tudok alkotni, hiszen a blog írója rendkívül tehetséges. Ajánlom mindenkinek az oldalát, nagyszerűen lehet nála inspirálódni."

Köszönöm szépen mindenkinek, hogy részt vett ezen a különleges fordulón! :) Nagyon sok szépen olvastam a blogokon, örülök, hogy ennyire megszerettétek a Manikűrvadászt! remélem, minél többen vesztek majd részt a következő fordulókban is! :)

Nos, nem is szeretném tovább húzni az időt, hisz az összefoglaló így is jócskán elhúzódott, Dii jóvoltából a következő, nyolcadik forduló háziasszonya nem más mint,

a Thimmyke lakk-kuckója bloggerinája.

Kövessétek figyelemmel a blogját, mert bármikor kikerülhet az újabb forduló kiírása! :)
Az előző fordulókat itt nézhetitek meg.

Bella
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből