2014. február 26., szerda

Teszt & NOTD | Miss Sporty Metal Flip 020

Sziasztok lányok!

Ma egy gyönyörű MS lakkot szeretnék nektek bemutatni, amelyet még karácsonyra vásároltam magamnak.
 A színét imádom! :) Barnás-zöld. Barátnőm nagyon aranyos volt, nap végén megkérdezte: "Most barna vagy zöld a körmöd?", én meg nagy vigyorral rávágtam: "Mindkettő!" :)
 A lakk már két rétegben is jól fed, én azért ráhúztam a harmadik réteget is. Átlagos száradási idővel rendelkezik, de nem volt gondom vele. :) A képeken másodnaposan látjátok, szóval egy nap alatt nem kopik sokat, a tartósságáról egy rossz szót nem tudok mondani. Az utolsó két kép kivételével mindegyiken három réteggel látható.
Egy réteggel
Két réteggel
Az üvegcse a már megszokott, kis cuki, kerek MS üveg, én nagyon szeretem. 7 ml-t tartalmaz, ami bőségesen elég, így nem fog ránk száradni sem a lakk. Az ecsete a kedvencem közé tartozik: tömzsi, lekerekített, lapos. Szóval imádom! :)

Nálam ez a lakk 5/5 értékelést ért el. :) Sajnálom, hogy a testvéreit, főleg az Aurora borealist nem tudtam beszerezni. :(

Nos, a harmadik nap úgy gondoltam, feldobom egy kicsit, így készült el ez a francia mani. Kis bohókás lett, én így is imádtam. :) Ha nyáron nem is, de ősszel tuti nagy barátok leszünk ezzel a lakkcsodával. ^^Nézzétek meg a többiek francia manikűrjét is:

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből