2013. március 16., szombat

Teszt | Essence 133 - Oh My Glitter!

Egy régebbi posztomban mér említettem, hogy nagyon sok szép lakkot kaptam ajándékba az unokatestvéremtől. Ezek közül az egyik ez az Essence szépség.Maga a lakk valami csoda: világoslila alaplakk, sötétlila, arany és kék mikrocsillámokkal! Mikor megláttam, azt hittem, megvan az új szerelmem. Tévedtem. Bár maga a lakk nagyon jól néz ki, a pigmentáltsága szörnyű. Három rétegben is épp annyira fedett, hogy ne akarjak egy negyediket ráhúzni, de ha mindenképp a tökéletességre hajtok, bizony elfért volna ott egy negyedik is.
A száradással szerencsére nem volt problémám, sőt, a tartóssága is rendben van. Szóval az egyedüli bajom fele az, hogy gyengén fed, de ezt többé-kevésbé kompenzálja a színe.


Itt jobban látszanak a mikrocsillámok
Végezetül hozok még pár képet a többi bloggertől is, náluk jobban látszik a lakk valódi arca a csillámokkal:

Forrás - Source

Forrás - Source

Forrás - Source

Forrás - Source

Nektek megvan ez a lakk? meg vagytok vele elégedve? A tiétek is ilyen gyengén fed?
Bella

7 megjegyzés:

 1. Szépséges ez a lakk, nagyon tetszik, bár a lila nem a legkedvencebb színem :)

  VálaszTörlés
 2. Nekem a balerina's charm van meg, az is ilyen lila, csak nem csillogós, nagyon szeretem! Két rétegben jó, bár én legtöbbször csak egy rétegben festem ki, és úgy is teljesen meg vagyok vele elégedve, épphogy csak átlátszóbb pár helyen. Az egyetlen baja, hogy nagyon keveset tart, második nap végére már sok körömnek a végéről lepattogzik. Én még csak mostanában kezdtem festeni a körmeim, szóval túl sok tapasztalatom nincs más lakkokkal, de az ecsete is nagyon jó ennek, így ha tovább tartana, akkor minden tökéletes lenne vele. :)

  VálaszTörlés
 3. szép ez a lila lakk.öszintén nekem is ilyen alig fed :(:( de kár érte

  VálaszTörlés
 4. Pedig nagyon szép színe van. Kár, hogy nem fed túl jól. :S

  VálaszTörlés
 5. kár érte, pedig tényleg nagyon szépséges. *-*

  VálaszTörlés
 6. Nekem is kell ilyen, imádom az ilyen szint. Fel is irom a nevet.

  VálaszTörlés

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből