2013. március 21., csütörtök

B&W | Day 8 - Sponging

Nem lett tökéletes, mert siettem, és kihagytam egy színt, így nem olyan szép az átmenet. De ha így készítitek el, akkor viszont az lesz. :)
Szóval az van, hogy én befestettem az alapot, a feketét. És ahhoz, hogy szép legyen, nem csak szürkébe és fehérbe kellett volna mártani a szivacsot, hanem  feketébe is. De így is hordható volt.^^Használt lakkok:

Amúgy így a végére megjegyezném, hogy ezt a bejegyzést nem ilyen későre terveztem ám, csak ma megint nem volt net a koliban. Az utóbbi hónapban minden kedden-szerdán ezt játsszuk....-.-

Legyen szép napotok holnap!
Bella

5 megjegyzés:

  1. Nagyon szép lett, ügyes vagy:)

    VálaszTörlés
  2. Te most csak viccelsz, ugye? Olyan, mint egy igazi viharos hóesés, nagyon tetszik, hogy ilyen durva lett az átmenet, már-már liquid sand hatású, de mégsem annyira, hogy ne tetsszen! Nagyon jó:)!!!

    VálaszTörlés
  3. Juj, tényleg tetszik? Köszi lányok, ennek most nagyon örülök! :)

    VálaszTörlés

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből