2013. március 25., hétfő

Kreatív & MusicMonday #9 | Carbonfools-os könyvjelző

Már pár bejegyzéssel előbb említettem, hogy sikerült eljutnom az egyik kedvenc bandám, a The Carbonfools koncertjére. Másnap már neki is láttam a könyvjelzőnek, amit két nap alatt még január közepén befejeztem. :)
Már épp itt volt az ideje, hogy bemutassam nektek a kis drágaságomat.^^A minta teljes mértékben saját tervezés a banda logója alapján. :) Ha megtetszett, viheted, te is elkészjtheted, de kérlek, tedd közzé, hogy honnan származik!


Végezetül pedig mutatom a kedvenc számaimat a bandától, néhány biztos nektek is ismerős, hisz a rádiók is játsszák őket:Gyönyörűséges napot mindenkinek!
Bella

4 megjegyzés:

  1. Tök jó lett, de azt ajánlom ne tedd így közzé a mintát, mert régebben én is csináltam, aztán véletlenül találtam rá többre is egy csajnál, és úgy hirdette magát, hogy nála jóval alacsonyabb áron hozzá lehet jutni ugyan azokhoz a karkötőkhöz, mint a Csomókból Csodát oldalon..... :/ nagyon gáz volt...:/ szóval csak óvatosan! :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép lett, de a mintával tényleg csak óvatosan :)

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm lányok! A jó tanácsokat is!

    VálaszTörlés

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből