2017. november 20., hétfő

NOTD | Őszi manikűrök


Sziasztok!

A mai bejegyésben négy őszi manikűrt szeretnék nektek bemutatni. :) Már nagyon régóta készültek, végre elértem addig, hogy posztoljam is őket.


Az első manikűr igazából még augusztusban készült. Random készült, már nem emlékszem, hogy mire kevertem ezt a barnás színt, de annyira megtetszett,hogy gyorsan felkentem egy nude alapot, aztán ezzel a barnás árnyalattal és az arany festékkel filigrán motívumokat rajzoltam.



Ez volt az első falaveles manikűröm az idén, még szeptember végén készült. Imádtam viselni! Fájt a szíem, mikor lemostam.






Vásároltam Moyra nyomdalakkokat, azt szerettem volna kipróbálni. Az inspirációt Thimmyke egy régebbi manikűrje adta, ezt alkottam újra.



Ezt a manikűrt készítettem leutóbb, három héttel ezelőtt viseltem, ha jól emlékszem. Nagyon szerettem ezt a manikűrt is, jól esett egy kis matt hatás a körmeimen. :)


Nagyon szerettem ezeket a manikűröket. Még jó néhány őszi leveles manikűr volt a tarsolyomba, de idén már biztos nem készülnek el, hisz a következő manikűröm valószínűleg már hópelyhes lesz. :)

Nektek melyik manikűr tetszik a legjobban? Ti készítettetek idén faleveles manikűrt?

Szép napot!
Bella
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből