2017. november 20., hétfő

NOTD | Őszi manikűrök


Sziasztok!

A mai bejegyésben négy őszi manikűrt szeretnék nektek bemutatni. :) Már nagyon régóta készültek, végre elértem addig, hogy posztoljam is őket.


Az első manikűr igazából még augusztusban készült. Random készült, már nem emlékszem, hogy mire kevertem ezt a barnás színt, de annyira megtetszett,hogy gyorsan felkentem egy nude alapot, aztán ezzel a barnás árnyalattal és az arany festékkel filigrán motívumokat rajzoltam.Ez volt az első falaveles manikűröm az idén, még szeptember végén készült. Imádtam viselni! Fájt a szíem, mikor lemostam.


Vásároltam Moyra nyomdalakkokat, azt szerettem volna kipróbálni. Az inspirációt Thimmyke egy régebbi manikűrje adta, ezt alkottam újra.Ezt a manikűrt készítettem leutóbb, három héttel ezelőtt viseltem, ha jól emlékszem. Nagyon szerettem ezt a manikűrt is, jól esett egy kis matt hatás a körmeimen. :)


Nagyon szerettem ezeket a manikűröket. Még jó néhány őszi leveles manikűr volt a tarsolyomba, de idén már biztos nem készülnek el, hisz a következő manikűröm valószínűleg már hópelyhes lesz. :)

Nektek melyik manikűr tetszik a legjobban? Ti készítettetek idén faleveles manikűrt?

Szép napot!
Bella

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből