2015. augusztus 3., hétfő

ManiCute | Tollak

Sziasztok!

Ma újabb témához érkeztünk. Annyi tervem volt ezzel kapcsolatban, aztán letörött a körmöm, nekem meg egyszerűen nincs kedvem ilyen kis csonkokra festeni. :( Majdnem ki is hagytam ezt a mostani témát, aztán utolsó pillanatban elkészítettem ezt a manit, mert tudtam, ha most nem, hát soha nem fogok rászánni magam. Nem is vagyok vele megelégedve, fotózás után rögtön lemosás lett a vége.
A többiek alkotása:

8 megjegyzés:

 1. khm-khm...akkor én most őszinte leszek.
  Az utóbbi idők extrán hegyes mandulakörmei nekem rajtad sokkal kevésbé tetszettek, mint ez a minike fazon. :)
  Most, hogy eme rövidkéket "lecsonkoztad", elérkezettnek láttam az időt, hogy megvédjem őket! :D
  Tudom, hogy az, hogy a jelenlegi állapotot csúfnak érzed, az vezetett ehhez a kedvetlen manihoz, de kérlek hidd el nekem, hogy nincs semmi okod a szégyenkezésre!
  Picikét szélesebb ujjaidhoz, egyenes vonalú hátsó bőrredődhöz szerintem sokkal harmonikusabban illeszkedik (illeszkedne) egy lágyabb ívű szabadszél, vagy lekerekített kontúrú kockafazon, mint az a hegyben végződő mandula.
  A munkáidat nagyon szeretem, mert egyediek, száz közül is azonnal felismerhetőek, sugározzák a körömlakkozás szeretetét...egy-egy darabkái a lelkednek.
  Teljesen lényegtelen, hogy rizsszemnyi pindurkákra, vagy hegyes karmokra fested, a szín -és formavilág utánozhatatlan, megismételhetetlen.

  Elnézést az apró kritikáért, de kénytelen voltam az ápolt körmeid védelmében felhördülni.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm a hozzászólást! :) Nekem sem magával a kockafazonú manikkal van gondom, mint magával a körmöm hosszával. Viszont tény és való, hogy nekem a mandula jobban tetszik magamon. :) Viszont ennek is, annak is vannak előnyei és hátrányai egyaránt.

   Törlés
 2. Egyetértek Bandita-val.
  Nekem ez a forma sokkal jobban tetszik rajtad mint a mandula.Nekem a mandula nagyon idegennek hat,olyan mint egy műköröm,de nem csak rajtad,hanem bárki máson.Persze ízlések és pofonok,szíved joga olyanre formázni ami tetszik.De én örülök,hogy visszakapta a kezed a régi önmagát,ne keseredj el,mert a lényeg,hogy szeress lakkozzni,akár csurka körömre is :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Neked is köszönöm a hozzászólást! :) Mint fent is írtam, nem magával a fazonnal van gondom, mint inkább a körmöm hosszával. Az igazság meg az, hogy ezekre a nagyon aprókra egyszerűen nincs kedvem, késztetésem alkotni. Kilakkozom egy egyszerű színnel és napokig elvagyok vele.

   Törlés
 3. Nekem is tetszik ez a forma, de te érzed, hogy neked melyik felel meg a leginkább. :)

  VálaszTörlés
 4. Nekem tetszik az elkészült manikűröd, és ügyes vagy nagyon, hogy kézzel festetted meg a tollakat. Én nem tudok ilyen szépen rajzolni, pláne nem körömlakkal :)
  Szerintem sincs semmi baj a körömformáddal, nekem kifejezetten tetszik még a hossza is :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi szépen! Lakkal én is nehezebben tudok dolgozni. Most sem lett túl kidolgozott a tollaknak formája.

   Törlés

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből