2013. június 12., szerda

Manikűrvadász | 2. forduló - Összefoglaló

Az általam életre hívott Manikűrvadász játék 2. fordulójának házigazdája Ingrid volt. Nagyon sok jelentkező akadt, aminek nagyon örülök! Lássuk az elkészült manikat! :)


A továbbra kattintva tudjátok megnézni az összefoglalót. Ahol megtaláltam, ott mellékeltem az eredetit is. Hacsak a képen vagy a szövegben mást nem ír, az újraalkotott van fent, az eredeti lent.



1. Pheonix egy nyárias, vidám színes manikűrt hozott, melynek eredetijét Katy-nál látta meg.

2. Katy Petra blogjáról választott egy gyönyörű rózsaszín-fekete tigriscsíkos manikűrt. Szerintem nagyon szép lett az eredmény! :D

3. Petra egy egyszerű, de nagyszerű manikűrt készített Lillától. Nekem nagyon tetszik ez a háromszöges megoldás. Hasonló született már nálam is, bár igaz, más körmére.(:

4. Lilla a The life of Princess Leila blog írója Pankától választott, és egy gyönyörű, pasztel, arany-csillámos manikűr lett a végeredmény.

5. A Panka körmök blog írója Lauren blogjáról  választott egy egyszerű, gyűrű ujjon négyzetes mintás manikűrt.

6. Rita egy ezüst csillámos manit álmodott meg a Wish for beauty blog kék csillámos manikűrje alapján. Szerintem igazán szolid kis manikűr lett belőle! (: Az eredeti az alsó képen látható.

7. Igazán romantikus manikűrrel készült az imént említett Wish for beauty blog írója, Dii, aki Petránál vadászott.

8. Petra a My nails P blogról az egyik kedvenc hazai bloggerinámtól, Marcsitól vadászott és egy nagyon jó, lila-fekete strasszos manikűrt alkotott.

9. Marcsi a Nail Army-tól választott egy igazán nyári, neon színátmenetes manikűrt. Ütős! ;) Eredeti a lenti képen.

10. Mira a Nail Army-tól picit kilóg a sorból, hiszen ő nem blogot vezet, hanem FaceBook oldala van, de szeretettel láttuk őt is a játékban, így végül Nikitől választott egy manikűrt.

11. Niki a ~Gothic Beauty Blog~ írója Rékától választott egy, számomra színei miatt méhecskére emlékeztető, pöttyös manikűrt.

12. Réka a Pictures os my life blog írója rögtön két manikűrt is levadászott Yvustól és egy manikűrbe gyúrva őket hozta el a játékra. Szerintem nagyon jól sikerült! (: Az egyik eredeti manikűr a lenti képen látható.

13. Ivett az Yvus beauty and everything blog szerkesztője Petronellától hozott egy pöttyös, igazi nyári manit.

14. Petronella a bőség zavarával küzdött, így előbb egy montázst mutatott Elíz manikűrjeiből, aztán rögtön két szépséget is elkészített a sorsolt blogról.


15. Elíznek sikerült egy nagyon szép manikűrt összehoznia azokkal a madarakkal! A gyűrűs ujján lévő strasszok pedig csak még jobban feldobják az egészet! (: Panka blogjáról választott.

16. Panka Ritától választott. Két manikűrt is készített. Az első egy hibiszkuszos mani volt, amely véleménye szerint nem sikerült jól, ezért hamar B terv után nézett, így született meg a második, szintén virágos manikűr. Szerintem mindkét virágos alkotás jó lett!


17. Lauren Mesitől választott, és egy barna-kék csillámos manikűr lett a végeredmény.Az eredeti manikűr lent.

18. Mesi a Szépségkamra blogról pont a házigazdánkat, Ingridet kapta párnak. ötletesen készítette el a manikűr fotózását, háttérben Ingrid inspirációs képével. (:

19. A második forduló háziasszonya, Ingrid, a F*ck Yeah Pretty Nails blog írója Carmenesque Sminknaplójából választott. Én imádom az ombre manikat, a menta színt dettó, így nákam biztos befutó lett az elkészült alkotás! (:

20.  Flory egy üde kis pasztell lakkozást hozott nekünk, melyhez kedvenc eszközét, a vékonyka díszítőcsíkokat hívta segítségül. Alapötletet Esztitől vadászta. Szerintem nagyon jól összehozta a színeket és a választás is szuper volt!

21. Eszti a Makeup On A Budget blogról Anett Beutycrumbs blogját kapta a sorsoláson, ahonnan egy igazán "vattacukros", pöttyös, színes manikűrt választott erre a fordulóra.

22. A következő alkotás egy egyszerű, ám annál mutatósabb csillámos manikűr lett, melyet egy kis feketével dobott fel Anett, aki Szilvitől választott.

23. Ebben a fordulóban Szilvi, Az a Lány blogról, aki egy kissé rendhagyó módon értelmezte a szabályokat, Lora munkái alapján alkotta meg sajátját.


24. Lora egy bohókás-színes leopárd mintás manikűrt alkotott meg, mely azt hiszem, a jelenlegi fordulóból a kedvenc manikűröm lett. blogbarátnőm, Thimmyke manikűrje alapján dolgozott.

25. Thimmyke egy cuki virágos alkotással készült, melyet Bree blogjáról vadászott le, amit a lenti képen láthattok.

26. Bree a Word of Bree blogról egy egyszerű, elegáns francia manikűrt készített Ivett lakkozása alapján.

27. Ivett Netti Szütyő blogjáról álmodott újjá egy gyönyörű glitteres manikűrt. A végeredmény pedig ez lett:

28. Netti Mannától inspirálódott mikor elkészítette ezt a galaxis szerű lakkozást.

29. Nagyon szeretem Manna alkotásait. Ezúttal egy olyan manikűrrel jött, melyet én is nagyon rég óta el szeretnék készíteni, ez pedig nem más, mint a Pheonixtól választott tengerészes manikűr.

30. Tőlem Carmanesque Sminknaplójába került egy gyönyörű, pöttyös-szivárványos manikűr. A kivitelezés kicsit más volt, mint az eredeti, de nekem így is bejött! (:

31. És végül, de nem utolsó sorban jöjjön az általam készített francia manikűr, melyhez az inspirációt Flory-tól vettem.


Összesen 31 jelentkező volt. legnagyobb örömömre mindenki készített manikűrt, sőt, volt aki rögtön kettőt is levadászott a hozzá kisorsolt blogról! (:
Ingrid a stafétát Marcsinak a Maia's Nail blog írójának adta tovább, így a Manikűrvadász 3. fordulóját már ő fogja levezényelni!

A fordulók összesítéseit itt nézhetitek meg.

Bella
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből