2016. augusztus 14., vasárnap

Manikűrvadász | 27. forduló - Összefoglaló


Sziasztok!

Újabb forduló végéhez értünk, így ideje, hogy picit visszatekintve csokorba gyűjtsük a mostani, csodásabbnál csodásabb manikűröket!

Ahogy azt már megszokhattátok, a fenti kép lesz a Manikűrvadászos alkotás avagy a "levadászott", míg az alatta lévő az "eredeti", tehát az, ami az inspirációt adta.


1. Andi Myrkky Ágitól vadászott ebben a fordulóban. Egy olyan gyönyörű virágos manikűrt alkotott újra, hogy én rögtön mentettem is mindkét változatot a mappámba!

2. Ági egy nagyon üde, nagyon friss, nyári manikűrt alkotott újra Bandita munkái közül.

3. Ahogy azt már megszokhattuk, Bandita ismét csodás alkotással örvendeztetett meg bennünket, melyhez az ihletet Lolli egyik manikűrje adta.

4. Lolli szintén nyárias manikűrt alkotott, melyhez az ihletett Megaera Szilvi egyik manikűrje adta.

5. Megaera Szilvi egy igazán nyárias, tengerre emlékeztető manikűrt reprodukált Anettől.

6. Anett nagyon régi vadászónk, aki hosszas kihagyás után most csatlakozott ismét hozzánk. Kezdésnek Ildikót sorsolta hozzá Fortuna nagyasszony, akitől egy csajos, nyomdás-félhold manikűrt alkotott újra.

7. Ildikó egy nagyon csili-vili (több képet a blogomon, ebben  a bejegyzésben találtok), de mégis nagyon szép manikűrt vadászott le Timitől.

8. Még javában benne vagyunk a nyárban, így nem csoda, ha újabb nyárias manikűr következik. Ezúttal Dorcy vadászott cuki tengeri élőlényeket Ciiskától.

9. Ciiska ezúttal Bettitől nyomdázott. Nekem nagyon bejön az újragondolt verzió, picit az egyik tavalyi manikűrömre emlékeztet. :)

10. A jelenlegi forduló üde foltja ez a scaled gradient manikűr, melyet Betti Manna egyik alkotása alapján álmodott újra.

11. Még mindig a nyári színeknél maradunk, Manna ugyanis egy ilyen manikűrt alkotott újra Adéltől.

12. Még mindig nyár. Sőt, a színvilág is hasonló a fenti manikűréhez. Adél és az ihletet adó Nikkii pálmafás tengerpartra kalauzol el bennünket.

13. Ha nyári forduló, akkor a flamingók sem maradhatnak el! Niki a pálmafák mellett a flamingókat is megmutatta nekünk, melyhez az ötletet Rosie szegecses manija adta.

 14. Rosie-nak nem volt könnyű dolga, így rögtön két manikűr választott Katy-tül (egyik, másik), amit aztán szépen egybegyúrt, így született meg a balerina köröm.

15. Helie ebben a fordulóban Lizától nagyon cuki Sütiszörnyes vadászott le.

16. A Pokémon láz a Manikűrvadászatot is elérte, Liza ezúttal pokémonokat vadászott Nóritól.

17. Ismét van Manikűrvadász a Manikűrvadászban manink is, ugyanis Melcsi egy olyan manikűrt kerített körömvégre Akanetől, amit előzőleg ő is Mannától vadászott le a 20. fordulóban.

18. Akane Noémitől vadászott. Imádom ezt a manit, már én is elkészítettem korábban.

19. Noémi ezúttal ZsebBoszi birodalmában garázdálkodott.

20. Az én ízlésemnek picit sötét most ez a színvilág, de vitathatatlanul szép manikűr született ZsebBoszi háza táján, melynek eredetije Andi blogjáról származik.

21. Eszter egy vidám, bohókás manikűrt alkotott újra Ciiskától, mely szintén egy Manikűrvadászos zsákmány volt a 17. fordulóban.

22. Úgy tűnik, ez az újraalkotottak újraalkotásának fordulója. Anna egy olyan designt vadászott le Akane-től, melyet ő előzőleg tőlem zsákmányolt a 19. fordulóban.

23. Messye egy érzéki manikűrt nyomdázott, melynek eredetije Noéminél tekinthető meg.

24. Katy-val már sokszor vadásztunk egymástól. Ebben a fordulóban úgy adódott, hogy ő vadászott tőlem, ráadásul egy olyan régebbi manikűrömet zsákmányolta le és alkotta újra, aminél a cukiságfaktor garantáltan kiakad mindenkinél!

25. Én ebben a fordulóban Helie-től vadásztam.

26. Thimmyke előre jelezte, hogy késni fog a posztolással, de végül neki is sikerült beérnie minket és elkészítenie a manikűrt. Kiélvezve az utolsó nyári napokat, egy színes azték mintás manit reprodukált Dorcy repertoárjából.

Ismét csak köszönöm a sok kedves szavat, amit a Manikűrvadászattal vagy velem kapcsolatban írtatok. Nagyon nagy örömöt szereztek nekem minden egyes alkalommal! ♥

Sajnos ismét voltak olyan vadászóink, akik különböző okok miatt nem készültek manikűrrel, vagy hiányosan készítették el a bejegyzésüket. Thimmyke jelezte nekem, hogy késni fog, de Nóri és R.Orsolya, ha ti is készítetek manikűrt, küldjetek linket, hogy beilleszthessem és lekerüljetek a fekete listáról.

A következő fordulót szintén én fogom szervezni, de mindneképp csak augusztus 19-e után fog kikerülni a blogra a felhívás.

Szép napot mindenkinek!
Bella
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből