2016. március 31., csütörtök

NOTD | Pasztell csíkos mani

Sziasztok!

Mikor pár hete előre beterveztem az eheti posztokat, úgy gondoltam, itt majd a húsvéti manit mutatom be, mint pasztell alkotást. Az igazság viszont az, hogy újabban ismét nem sok kedvem van lakkozni. Az ünnepeket is csupasz körmökkel töltöttem el, s most is csak tesztelési céllal van kifestve.

Mivel most már tényleg az államvizsgámra kellene koncentráljak, kicsit megpróbálok visszavonulni a blogvilágból. Teljesen el nem tűnök, a Manikűrvadász, ManiCute és LFP posztokkal továbbra is szeretnék jelentkezni, ha időm és kedvem is úgy engedi, de újabb kihívásokba most nem szeretnék belevágni.


A manikűr Timi tavaszi kihívásának utolsó, pasztell témájára készült. Nem bonyolítottam túl. A rózsaszín élőbe valahogy pasztellebbnek tűnt, mint így.


A többiek alkotása:

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből