2016. március 22., kedd

NOTD | OMD2013: Day4 - Black&White

Sziasztok!

Ma egy pár héttel ezelőtti manikűrt szeretnék nektek bemutatni - vagy inkább manikűröket, mert a jobb é bal kezem külön dizájnt kapott.


Ez volt az első manikűr, amit az átlátszó nyomdapárnámmal készítettem. A fehér-fekete átmenettel külön szöszöltem, ezért nem is lett tökéletesen. Nagyon meg voltam elégedve magammal. Aztán másnap, miközben néztem a képeket, belém hasított a felismerés, hogy nem én fedeztem fel a spanyol viaszt és a két színből álló nyomdázást sokkal tökéletesebben készítették már előttem jó sokan. Tanultam az esetből, legközelebb én is jól fogom készíteni: ergó nem külön-külön pepecselek vele, hanem a lemezre kerül egymás mellé a két szín. :D




Használt lakkok, eszközök: Glden Rose Rich Colors 70, Moyra 35, Moyra Metal Effects kollekciójának mind az öt darabja + Moyra Damask Drapery nyomdalemez, fekete akril (a második manikűrnél azzal festettem a fekete alapot), BPS átlátszó nyomdapárna.

Én nagyon szerettem ezt a manikűrt viseli a hibái ellenére is, ráadásul csupa pozitív visszajelzés érkezett rá a környezetemből is. :)

Nektek hogy tetszik?

Szép napot!
Bella
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből