2014. október 18., szombat

NOTD | Szürke-taupe mani

Sziasztok!

Picit ismét késtem, de remélem, ezúttal megértitek, hogy a múlt héten jóformán semmihez nem volt kedvem. :( Most viszont kezd visszaállni a nyugalom az életembe, kellett ez a pár nap csend, hogy megbékélhessek.
Már régóta szerettem volna egy taupe árnyalatú lakkot vásárolni, az utolsó löketet mégis Timi adta meg ezzel a kihívással. Egyik nap megpillantottam a kihívás képét, másnap már be is szereztem a lakkot. Azóta is többször használtam már. Amúgy a lakkozással pont úgy jártam, mint a bogyós-burgundy esetében is, este felment az alap, de egyáltalán nem olt már energiám tovább dolgozni vele, így elmentem másnap munkába. Megszoktam már, hogy az alatt a pár óra alatt, amíg a kasszában vagyok, a lakkozások csónyán megsérülnek, erre voltam most is felkészülve, meg arra, hogy este moshatom le az alapot és kenhetem fel ismét. Hát nem. Erre csak annyit tudtam reagálni: a RIMMEL, az RIMMEL. Ergo egyáltalán nem kopott, nem lett karcos, csak ott sérült, ahol maga a körmöm sérült meg (a gyűrűs ujjamon látszik is, egy picit betörött a körmöm). Jah, és mindezt fedőlakk nélkül produkálta! Szóval én magával a lakkal teljes mértékben meg vagyok elégedve! (Olyannyira, hogy utána vásároltam is még két vagy három lakkot a márkától, majd jön egy HAUL poszt is. nemsokára.)
Másnap este még egy réteg alaplakkot húztam fel és abba pötyögtettem bele a szürkét és kékeket.

 Én nagyon szerettem hordani, amúgy is tudjátok, hogy a needle-marble technika mennyire a szívemben van. Én a szürke-taupe páros mellé még odavarázsoltam a sötétkéket is, mert számomra ez is őszi szín, viszont a kihívásból hiányolom. :( Furcsa, de élőben nem látszott ennyire a két lakk közötti különbség, a szürke és kék eléggé egybeolvadt, a képeken viszont nagyon gyönyörű.
11 megjegyzés:

 1. ne keseredj el. majd lesz ám jobb is.
  én 3 éve nem hittem,hogy jobb lesz,majd ahogy múlik az idő,elfogadod azt,amit el kell.
  sokat olvastam erről,a gyásznak vannak szakaszai amin túl kell esni.
  ha gondolod beszélj erről valakivel,ez is nagyon sokat segít!!!!
  hatalmas ölelés...

  VálaszTörlés
 2. Sajnálom :( De ennek tényleg ideje van, meg kell élni és feldolgozni.
  A mani szép lett.

  VálaszTörlés
 3. Nagyon szép mani, az alapszín és a szürke is közel áll hozzám :)

  VálaszTörlés
 4. De ötletes, tetszik ez a szürke :)

  VálaszTörlés
 5. Sajnálom:( Idővel sokkal jobb lesz , én is elveszítettem a nagypapámat :(
  A manikűr nagyon szép lett :)

  VálaszTörlés
 6. Köszönöm szépen lányok a kedves szavakat, sokat jelent nekem, az Ágié különösen. ♥♥♥

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. nagyon drága vagy!!! én tudom mit érzel,én is így éreztem ahogy Te,a szím mélyén még mindig szenvedek....Próbáltam írni a bejegyzéshez de nem lehetett sajnos.
   Ilyenkor nehéz megfogalmazni amit érzel,kellenek a családtagok azok akik meghallgatnak és próbálnak segíteni,a barátok sok sok sírás és örjöngés,tudom közhelyes de hidd el idővel jobb lesz..A nehezén egyedül kell túlesned,de nem keseredj el,biztos erős lány vagy,nekem ez jön,annak ellenére,hogy nem ismerlek.
   Ha szükséged van beszélgetésre nyugodtan írj privit,és szívesen meghallgatlak <3

   Törlés
  2. Biztos vagyok benne, hogy valamilyen szinten mindig is fájni fog, Mamit több mint 14 éve veszítettük el, és még mindig fáj, bár ott kicsit másabb volt a helyzet, mert ő, Tatival ellentétben, egyáltalán nem küzdött az életért. :( A másik bejegyzésnél én állítottam be, hogy ne lehessen megjegyzést írni, de nagyon jól esik, hogy ennek ellenére, mégis írtál. Hidd el, már ez is sokat segít, erőt ad. Most épp jól vagyok, de tudom, hogy jön majd még minimum egy hatalmas hullámvölgy, szinte biztos vagyok benne, hogy karácsonykor fog jönni, mert akkor lenne Tati születés- és névnapja is. Életem első karácsonya lesz, amit nélküle töltök, és ez valamilyen szinten meg is rémiszt, de bízom benne, hogy elég erős leszek hozzá, hogy azt is átvészeljem. A barátok nagyon sokat segítenek, ahogy Édesanyám is. :)
   Köszi szépen mindent! ♥

   Törlés
 7. Klassz lett! :) És kitartást kívánok. Idővel tényleg jobb lesz.

  VálaszTörlés

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből