2013. április 19., péntek

Teszt | Essence Chic Reloaded vs Essence Where Is The Party

A Chic reloded kétszer is megvan, először még novemberben szereztem be egyet, itt van velem Kolozsváron, de nem mondanám, hogy sokat használom, a másikat az unokatestvéremtől kaptam, azt otthon hagytam.
A másik bemutatott lakk a régi szortimentből van, csak nem rég sikerült beszereznem, de milyen jól tettem! Hisz megvan az új kedvencem! Ez nem más,mint a Where Is The Party.

Először mutatom a Where Is The Party lakkcsodát.


Én teljesen oda vagyok érte! A színe lilás-szürkés-barnás vagy akármilyen, őszintén szólva ne tudom megállapítani, mikor ilyen, mikor olyan. :) Egyszerűen imádom!
Az ecsettel nagyon jól lehet dolgozni, az állaga pont megfelelő, két rétegben tökéletesen fed, száradási ideje átlagosnak avgy annál egy picivel gyorsabbnak mondható, fedőlakk nélkül, mosogatással, mosással, főzéssel, takarítással együtt is kibírt egy hetet! Szóval tőlem a 5-ből 6 csillagot kap! :)

Nem úgy a Chic reloaded! De előbb mutatok képeket.

Napfénynél látszik igazán a lilás színe:

Kétség sem fér hozz, az új szortiment legizgalmasabb, legsokoldalúbb lakkja, de véleményme szerint elődje, a Where Is The Party nyomába sem érhet!
Színét tekintve ugyanolyan meghatározhatatlan, színekben is hasonló annyi eltéréssel, hogy ebbe a lakkba még smaragdzöld is került. Eleinte épp ez tetszett benne, hisz tudjátok, hogy ez  kedvenc színem. Viszont most már épp emiatt nem tudom hordani. Mert szerintem annyira nem jók ezek a színek együtt, hogy szó szerint hányingerem van, ha ránézek. :/
Az egyedüli, amit a lakkból szeretek, az az ecsete. Az új szortiment ecsete szerintem nagyon jó, én imádom. Viszont a lakk minősége csapnivaló. Minimum két réteg kell, de a jó fedés érekébe inkább három. A tartóssága csapnivaló, nem is kopik, mint a lakkok általában, hanem a köröm közepétől pattogni kezd! Fedőlakkal is! Legutóbb a Essence pelyhes lakkjával használtam, négy óra múlva (amelyet amúgy alvással töltöttem, mert épp utazás előtt voltam), aztán amint megérkeztem az állomásra, észrevettem, hogy az egyik ujjamon már le is van pattogva a lakk... még csak mosogatni sem kellett hozzá...-.-
Szóval az én kedvencem sajnos nem lesz. De lehet, hogy csak hozzá kell majd szoknom.

Azért kipróbáltam pár fedőlakkal is:
Night in Vegas pelyheskével

Butterfly 107, AVON ColorTrend Silver Plated, Essence Make it Golden!, Essence Sweet Queen


Rapsodi 20 holo csillámos

Rapsodi 20 holo csillámos

Szivacsos technika az Essence Go Bold! lakkal
Ediánál, a Lakkomlakkom blogon szintén van egy Chic reloaded bemutató, a képek nagyon jól sikerültek, bár be vallom őszintén, én a körmömön nem épp ilyennek láttam. Minden esetre, a képeket látva újra kedvet kaptam a lakkhoz, kár, hogy olyan sötét. Ilyen szép tavaszi nyári napon nincs szívem sötét manikűrt készíteni.^^

Nektek megvan a lakkok valamelyike? Nektek hogyan vált be?
Bella

5 megjegyzés:

 1. Nekem mindkettő megvan, és a Chic Reloaded az abszolút kedvenc. :-) Nálam a tartóssággal nincs gond, mert zselére lakkozom, a színe pedig elvarázsolt. A Where is the Party pedig a nyári duokróm kedvencem lett :-)

  VálaszTörlés
 2. Én is megszereztem mindkettőt, de nem tudnék választani, egyformán szeretem őket :]

  VálaszTörlés
 3. Nagyon szépek, mind tetszik :)

  VálaszTörlés
 4. én is imádom a "Where is the party"-t, csak az a bajom vele, hogy hamar lepattog :(

  www.laurenkoromlakkgyujtemenye.blogspot.com

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Milyen fura! nekem napokig kitartott, akkor is csak a körömvégeken kezdett kopni, de nem emlékszem, hogy pattogott volna. Ami pattog, az nálam a Chic reloaded.

   Törlés

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből