2013. április 6., szombat

Teszt | Essence - Let's get lost

Az unokatestvéremtől kapott körömlakkok között két kék árnyalat is volt, egyik a régi szortiment, egyik az újból. Mikor kipróbáltam őket, láttam, hogy nem csak üvegen keresztül tűnik hasonlónak a két lakk, hanem a felkenve is. Megnéztem a neveiket is, hát nem ugyanaz? :) Szóval a Let's get lost lakkom kétszeresen is megvan. A régi csomagolásban az 55. sorszámot viseli, míg az újban a 128-at.

Tartósságról nem tudok nyilatkozni, viszont a többivel elég pozitív véleményen vagyok. A fedéshez elég volt két réteg is, szép krém finisű lesz a végeredmény, égbolt kék színe van, az ecsettel is jól lehet dolgozni, szóval összességében jóban vagyunk. :)

A mutató- és középső ujjamon van a régi szortimentből való, a gyűrűs- és kisujjamon  az újból.Nektek megvan valamelyik a kettő közül? Mi a véleményetek róla?
Bella

3 megjegyzés:

 1. Nincs meg sajnos egyik sem, de gyönyörű színük van, nagyon tetszik. Lehet beszerzem tavaszra. :)

  VálaszTörlés
 2. Ez nagyon szép, tudod, kedvenc a kék:)
  Nagyon tetszik az új blogruha:)

  VálaszTörlés
 3. Egyik sincs meg, de nagyon tetszenek :)

  VálaszTörlés

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből