2012. november 10., szombat

Játék!

Jó rég volt utoljára a blogon játék, épp itt volt már az ideje, igaz? :)
S ezúttal mi is az apropó? Csupán annyi, hogy ez a bejegyzés pontosan az 500. a blog 22 hónapos pályafutásában. :) Ahhoz képest, hogy tavaly augusztusban csupán a 100. bejegyzésnél tartottunk, szépen megsokszorozódott egy év alatt. :D Akkor egy PIF játékkal ünnepelte, amire még mindig van egy kiadó hely! ;) 

S akkor ejtsek egy kis szót magáról a játékról is, igaz? :)

A határidő módosult, 2013 január 8-ra (kedd)


Ez egy 2in1 bejegyzés, mert két hasonló játékot szeretnék indítani.

1. Játék.
Olyan ételrecepteket várok, amelyek hamar elkészíthetők, egyetemista-pénztárca barát hozzávalók szükségeltetnek hozzá. Három olyan nap is van, mikor nem nagyon van időm haza jönni, így annak is örülnék, ha olyan ételeket is készítetek, amit tízóraira lehet vinni, esetleg kenegető vagy valami hasonló.
Sajnos robotgéppel, botmixerrel nem rendelkezem, így ezt is vegyétek kérlek figyelembe, illetve a konyhánk így néz ki, tehát sütőben készülő finomságok sem jöhetnek sajnos szóba.

2. Játék
Mint azt már említettem párszor, nincs a bentlakásban sütő, így olyan desszertek, nasik, finomságok receptjét várom, amihez nem szükségeltetik sütő, sem botmixer vagy robotgép. Nem féltétlenül süteményre gondolok, akármi jöhet, ami a finomság/nasi/desszert és/vagy édesség kategóriába beletartozik.

Feltételek:
1. Hirdesd a játékot, hogy minél többen eltaláljanak ide!
2. Készíts egy bejegyzést a finomságról. Az sem gond, ha régebbi receptről van szó, úgy is megoldhatod, ahogy én csináltam anno Verus játékán (katt).
3. Ha mindkét játékra készítesz egy receptet, +2 cetlin kerül a neved a kalapba.  Több recepttel is lehet jelentkezni! :)
4. 2013. január 08. (kedd) éjfélig küldjétek el a bejegyzés(ek) linkjét és az elkészült finomságot képét nekem e-mailben a vaniliamamor @ gmail.com címre.
5. Kérlek benneteket, próbáljatok olyan recepteket válogatni, ami még nem szerepelt a blogon. (Itt vannak az eddigi receptek).

Mi lesz a nyeremény?
Arról még nekem is csak elképzeléseim vannak, de abban biztos vagyok, hogy olyan lesz, mint én: konyhás, lakkos, kreatívos. :) Remélem, a körmös lányok is kedvet kapnak legalább egy receptre! ;)

Részletek a nyereményről ebben a bejegyzésben


Szép estét kívánok!
Bella
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből