2012. november 5., hétfő

Halloween Challenge | Recap


Már rég óta ígérgetem ezt a bejegyzést. :) Hát most már épp az ideje, hogy elkészüljek vele. :)
Elsősorban köszönet TheKaki-nak és Theo-nak, hogy segített a kihívás megszervezésében, lebonyolításában, és köszönöm Nektek, hogy részt vettetek velem, illetve ha részt nem is vettetek, de témáról témára nyomon követtétek és kommenteltétek az elkészült műveket! Hálás vagyok érte! Bár az egyetem miatt (nálunk októberben kezdődik, így én csak az első hónapon vagyok túl), nagyon kevés időm maradt a kommenteitekre válaszolni, de megkaptam őket, és aranyat ér számomra egytől egyig! :)

épp a fent említett ok miatt örülök, hogy a manikat egytől egyik elkészítettem még szemptemberben, amikor még otthon voltam. Terveztem, hogy-két nem túl jól sikerültet majd itt kicserélek, de arra sajnos már nem volt időm. De így is élveztem. :D
De ne dumáljak tovább, igaz? Inkább jöjjenek a mini képek! Ha rákattintotok a képekre, az eredeti bejegyzést fogja megnyitni egy új ablakban.

 

 

 

 


 Sosem titkoltam, hogy az én kedvencem a szellemes lett, egyszerűen imádom. :D De így utólag visszanézve a véres is egész jó lett, azt hiszem, az a no.2. :DDe nem csak a saját körmeimmel vagyok ám el! Bizony a Tiétek közül is nagyon sok lett a kedvencem, így is csak párat választottam, mert legszívesebben mindenkitől beválogattam volna egy-két elkészült szépséget, mert bizony mindenkinél volt! :)
Az abszolút prímet a pókosak viszik nálam. :D Nézzétek meg, de cukik lettek! *.*

És akkor jöjjenek a kedvenceim Tőletek:

1. Halloween Pupmkin/Tök
Anne
Lindsey


2. Blood/Vér
Theodora R.
Aggie


3. Spiderweb/Pükháló
VanilLia - sajnos időközben a blogot törölte, pedig nekem majdnem minden manikűrje a kedvencek közt lett volna. :(


4.Corn Candy
Ingrid


5. Tombstone/Sírkő
Nail Crazy
Kaki


6. Bat/Denevér
Shella Sanjaya
Sammi


7. Spider/Pók
Kristine
Ingrid
Lindsey


8. Ghost/Szellem
Kaki


9. Mummy/Múmia
Ney
Aggie
Andi


10. Halloween charcter - Halloween szereplő
Andi

Kristine

Theodora R.


+1: Halloween Nail Art
Ingrid

Theodora R.

Lindsey
Na, hogy tetszett? :) Nemsokára jövök ám egy újabb kihívással! S a fekete-fehér kihívásról sem feledkeztem meg. :D Sőt, mindjárt be is fejeztem, csak még épp képeket nem mutattam. ^^ De tudjátok, ami késik, nem múlik! ;)
Szép estét kívánok! (Az enyém az lesz, jöhetnek az analízis tételek meg a geometria feladatok. xD )
Bella
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből