2012. október 7., vasárnap

NOTD | Halloween Challenge - Spiderweb

Elérkezett a Halloween Kihívás 3. napja is, mégpedig "pókháló" témában. A mai manikűröm szerintem az egyik legjobban sikerült. :)
Még akkor készítettem el, amikor a Rimmel Black Charries lakkját bemutattam. Így visszagondolva örülök, hogy lőre elkészítettem a manikűröket, mert most egyetem meg egyéb dolgaim miatt nem jutna időm rá. Már 9 napja vagyok itt, de csak tegnap délelőtt jutott időm lemosni az előző, utazós manit és este készíteni egy újat (képekkel majd jövök^^).
Amúgy eléggé megvisel egy a távollét. Nem gondoltam volna. tegnap nagyon ki voltam akadva emiatt. Egész héten nem volt problémám, hisz akkor mindenki itt volt, de most mind a négy szobatársam haza utazott és én maradtam itt egyedül. Borzasztó érzés, hogy ők most otthon vannak, a saját agyukban, én meg olyan messze vagyok az otthonomtól, hogy jobb esetben novemberben, rosszabban majd csak karácsonykor mehetek haza. :(( Már szeretném megölelni Édesanyámat és játszani a hörcsögeimmel. Péntek éjjel is azt álmodtam, hogy valamilyen csoda folytán nekem is sikerült haza utaznom és kis hörcsögök vártak otthon. :) És az egyiküket elhoztam magammal a bentlakásba.
7 éve vannak folyamatosan hörcsögeim, most a hiányuk még jobban megvisel, mint a szüleim, a szobám hiánya. :(

De nagyon elkalandoztam,még mielőtt ismét elsírnám magam, inkább mutatom a képeket. Az inspirációm Jacki manikűrje volt.

A mai kód (használatához képes útmutatót itt találsz)


<!-- start InLinkz script -->
<script type="text/javascript">
                document.write('<script type="text/javascript" src=http://www.inlinkz.com/cs.php?id=199280&' + new Date().getTime() + '"><\/script>');</script>
<!-- end InLinkz script -->Aki elmulasztotta volna az előző két napot megtekinteni vagy saját munkáját feltölteni, még megteheti: sütőtök itt, vér itt.

Az elkészített manikűrök "pókháló" témában:

13 megjegyzés:

 1. Nagyon jó lett! Klassz színeket választottál hozzá :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi szépen! Örülök, hogy neked is bejöttek a színek. :D

   Törlés
 2. Minden jót kívánok! :))
  Kitartás, mindjárt jön a vizsgaidőszak, és akkor repül az idő ! :))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen! Remélem, sikerülnek majd a vizsgák is. :)

   Törlés
 3. Eszembe sem jutott sötét alapon világos pókhálót rajzolni. :D De nagyon mutatós fordítva is. =)
  És kitartást a sulihoz! =)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, hogy tetszik!
   Köszi szépen! Megpróbálok mindent beleadni és kitartani. :)

   Törlés
 4. nagyon szép, és a színek is jók! :)

  VálaszTörlés
 5. hhúú de szép!!!

  VálaszTörlés
 6. Tényleg szuper lett a köröm! :)
  Sajnálom, hogy ilyen mértékű honvággyal küszködsz :(, még jó, hogy a tanulás mellet itt van Neked ez a blog. Kívánom, hogy vidulj fel és meglásd, hamar elrepül az idő és ismét otthon lehetsz. (Aztán ha ott vagy, ne felejts egy hörcsögöt betenni a bőröndödbe...:))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi szépen! Hú, hát elég gyakran álmodok az otthonomról, a hörcsögeimről. :( De mondtam is szobatársaimnak, hogy én hörcsöggel fogok visszatérni, ha haza megyek. :D

   Törlés
 7. Nagyon tetszik :)
  És fel a fejjel :)

  VálaszTörlés
 8. Köszi szépen,lányok! Azon vagyok, hogy minden rendben legyen! :)
  És örülök, hogy tetszik a mani. :)

  VálaszTörlés

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből