2012. október 1., hétfő

NOTD | Halloween Challenge - Halloween pumpkin

Sziasztok csajok!
Sajnálom, hogy az utóbbi napokban eltűntem, de felköltöztem Kolozsvárra, bentlakás, és még nincs nálunk net. :(  Most is páran beültünk egy pub-ba netezni meg sörözni.  :)

Még jó, hogy otthon elkészítettem őket.Szerencsére TheKaki résen volt eddig is, és elkészítette a mostani linkhez a kódot. Nekem elküldte, ez egy HTML kód, amit majd a bejegyzésetek végére illesszetek be, de előtt kattintsatok át "Írás" módról "HTML"-re.

Majd a bejegyzéseteknél görgessetek le, kattintsatok az "Add link"-re, és adjátok hozzá az URL-hez a bejegyzés linkjét (ne a blogotokét, hanem a sütőtökös bejegyzését), aztán a Name-hez írjátok oda a neveteket. Minden napra más kód lesz, így a témát nem kell megnevezni. :)
Aztán adjátok meg az e-mail címeteket, és lépjetek a "Next step"-re. Végül válasszátok ki, hogy melyik képet szeretnétek miniben látni...lés azt hiszem lesz vmi oylan, hogy oké...de erre már nem emlékszek. :S Néha előjön egy twitteres dolog is, de azt kilehet hagyni.:) "skip this step" vagy valami hasonló rublikát kell kipipálni. :) Ha lesz netem, majd készítek részletes, képes leírást is!

Én nem tudom mindenkinek elküldeni e-mailben, mert most itt arra sajnos nncs időm, de remélem, így is mutatni fogja, ez a kód:


<!-- start InLinkz script -->
<script type="text/javascript">
                document.write('<script type="text/javascript" src=http://www.inlinkz.com/cs.php?id=197267&' + new Date().getTime() + '"><\/script>');</script>
<!-- end InLinkz script -->16 megjegyzés:

 1. Nagyon jó lett! :D Én is mindjárt lefotózom, és mehet blogra. ^^

  VálaszTörlés
 2. http://thimmykevilaga.blogspot.hu/2012/10/halloween-nailpolish-challenge-1-sutotok.html Enyém... :D De jó ez a linkes megoldás. =)

  VálaszTörlés
 3. Nagyon aranyos :) És az alaplakknak is gyönyörű színe van :)

  VálaszTörlés
 4. megint kedvencem lett ez a körmi!!

  VálaszTörlés
 5. Vicces sütőtökös körmök!:)

  VálaszTörlés
 6. Oh, I like that you painted whole pumpkins! Cute :)

  VálaszTörlés
 7. Thanks, girls! I'm glad you like it.
  Köszi szépen lányok! Örülök, hogy tetszik! :)

  VálaszTörlés
 8. nagyon jó lett! :) Egyébként a tökös listához én már hozzáadtam magam, így most 2x vagyok! :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. tudod hogy van ez, jobb kétszer, mint egyszer sem! ;)

   Törlés

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből