2015. szeptember 8., kedd

Személyes&NOTD | Kowalsky meg a Vega koncert + a koncerten viselt manikűröm

Sziasztok!

Olyan hatalmas öröm ért még augusztus elején, mikor megpillantottam, hogy a kedvenc együttesem augusztus 29-én Csíkszeredába látogat, az szavakkal le sem lehet írni. :) 2007 óta hallgatom a Kowalsky meg a Vegát, azóta volt a vágyam, hogy végre élőben is meghallgathassam őket. Tudjátok, van az a mondás, hogy hogyha egy lány szomorú vagy dühös, öleld meg, ha ez nem segít, keress magadnak menedéket és onnan dobálj neki csokit. Én valahogy a Vegával vagyok így. Az egyetlen, ami meg tud nyugtatni, erőd tud adni a nehéz időkben. (TDK-s csoporttársaim tanúsíthatják, hogy mikor már nagyon feszült és kibírhatatlan voltam, őket kellett berakni és már mehetett is tovább gondtalanul a munka.^^)

Elég nehezen indult amúgy a koncert a számomra, mert két nappal előtte a csoporttársam, akivel amúgy mentem volna, bejelentette, hogy mégsem jön. Körbekérdeztem az ismerőseimet, akiknél szintén be volt jelölve, hogy részt vesznek az eseményen (mire nem jók a facebookos eventek^^), hogy csatlakozhatnék-e, de szinte mindenkiről kiderült, hogy bár bejelölte, még sincs a városban, így a koncertre sem jönnek. Ha nem a Vegáról van szó, tuti itt mondom azt, hogy akkor inkább maradok itthon meccset nézni (a Bayern játszott), de mivel a kedvenc együttesemről volt szó, megfogadtam, hogy akkor is elmegyek, ha az égből boszorkányok kezdenek potyogni. És milyen jól tettem! A koncert előtt találkoztam a szomszéd sráccal, így együtt csápoltuk végig az első sorból. :) Életem első olyan koncertje volt, ahol az összes eljátszott számot ismertem, sőt, végig énekeltem. Ugrálni már nem nagyon mertem, mert én kis okos magassarkúban voltam, a talpam alatt meg öklöm nagyságú kövek, szóval a bokám érdekében ezt kihagytam. ^^

Miközben koncert után arra vártam, hogy Kowáék visszajöjjenek képeket csinálni, összeismerkedtem egy leányzóval, aztán egy régi kedves ismerőssel is találkoztam. Mint kiderült, ő épp interjút szeretne készíteni a fiúkkal, így mi hárman maradtunk szépen utolsó körre, így nem csak a kép készült el, de még beszélgetni is tudtunk Kowáékkal. 

Hihetetlen, mekkora töltetett adott ez az egész koncert, az utána lévő beszélgetés. Ráadásul ennek köszönhetően újra barátság alakult, illetve egy régi ismeretségből is barátság alakult ki. Sziszivel azóta többször is találkoztunk, beszélgettünk. Hihetetlenül sok közös van bennünk. :)

Azt hiszem, ennél a koncertnél és esténél (vagy inkább éjszakánál, reggel 5:00-kor csuktam be magam mögött a bejárati ajtót^^) jobban semmi nem koronázhatta volna meg a nyarat. ♥♥♥

Képeket nem készítettem a koncertről, de itt megnézhetitek őket: a Vega albuma, az Ólommadár albuma.

Mint a fenti kezdőképen is látható volt, korall színű felsőt viseltem, így ahhoz mérten készítettem el a manikűrömet is.
Ritkán esik meg, hogy a bal kézzel készített a minta sokkal jobban sikerüljön, mint a jobbal, de most ez történt. Sajnos a jobb kezemről nem készült fotó, de ott sokkal szebbek és élesebbek voltak a vonalak. ^^

Ti ismeritek a Vegát? Esetleg voltatok már koncertjükön? Én már alig várom, hogy a következőre eljussak. ♥

Szép napot!
Bella

Frissítés:
2016.06.17.
Egyik kedves ismerősömnek is ezt a manikűrt készítettem el. Alapnak a Rapsodi 349-es barack árnyalatot használtam, a fekete lakk pedig a Moyra No. 35-öse volt.6 megjegyzés:

 1. Nagyon szép manikűr! :)
  És én is nagyon imádom Kowáékat.... :)
  Voltam már több koncerten is, pl. tavaly a szülinapomra is Kowa-koncert jegyet kaptam. :) Nagyon jó arcok, egyszer nekem is volt szerencsém beszélgetni velük. Hihetetlen élmény! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ó, egy ilyen szülinapi ajándéknak én is mennyire örülnék! :D Ha nem laknék ennyire távol a határtól, tuti én is gyakran járnék el a koncertjeikre. :)

   Törlés
 2. De kedvesek :) Nem ismerem őket, egyébként, de akkor nagyon közvetlenek lehetnek. A manid csinos, nekem jobban tetszik ez a forma, de hát hazabeszélek, enyém is kocka.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Tényleg nagyon közvetlenek! Az egész csapat. :) Már alig várom a következő találkozót. :) Örülök, hogy tetszik a mani és a körömforma is. Így, hogy picit hosszabb, én is nagyon szeretem. Sajnos most ismét kis csurka. Tegnap véletlenül picit szerencsétlenül vágtam le a bal mutatóujjamon a körmöt, így többet kellett ott reszelnem, úgyhogy most pár napig ismét nem túl szívesen nézek a körmeimre. De hamar megnő, szerencsére! :)

   Törlés
 3. Nagyon tetszik a manikűröd. ^^
  Biztosan fantasztikus élmény lehetett, hogy találkoztál az együttessel. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ó, de még mennyire! Tényleg energia-bomba volt az a koncert és az utána lévő pár perc, amit velük tölthettem. :) Szerintem megfizethetetlen élmény volt ez. :)

   Törlés

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből