2014. szeptember 30., kedd

31DC2014 | Day 25, 27, 28


Sziasztok!

Itt hozom a 31 napos kihívás utolsó manikűrjeit. Ez a mostani bejegyzés mondhatni, a kedvenceimet tartalmazza. :) A virágosat imádtam hordani, a matyó meg minden féle-fajta módon a szívem csücske, a Bayernről már nem is beszélve. :D
De nézzük őket sorjában:

NOTD | Ők is szeptemberben készültek


Sziasztok!

Hozok pár olyan manikűrt is, melyek a szeptemberi kihívásokra készültek és eddig nem voltak bemutatva a blogon.

31DC2014 | Day 26, 29, 30, 31


Sziasztok!

Ma több bejegyzést is hozok, köztük két 31 napos kihívásosat. Ez az első rend. Tudom, picit felborogattam a sorrendet, de annyi baj legyen, úgyis a manikűrökön van a lényeg. :)

2014. szeptember 29., hétfő

ManiCute | Ősz

Sziasztok!

Ma a kedvenc évszakom, az ősz volt a témánk. Rengeteg variácó megfordult a fejemben, de aztán megpillantottam egy manikűrt Instagrramon és tudtam, ezt nekem is el kell készítene. Így született meg ez a szarvasos (igen, az szarvas akar lenni, bármilyen felismerhetetlen is lett), hulló faleveles mani.


LFP | 9. forduló - Összefoglaló: Pöttyök



Sziasztok!

Kicsit elhúzódott az összefoglaló, megvolt rá az okom, de most hozom az elkészült manikat. A mostani témáért köszönet Mazsolának, akihez a staféta vándorolt.

Nos nézzük a manikűröket:

2014. szeptember 28., vasárnap

31DC2014 | Day 30. & Kedvenc pávás füli inpirálta mani

Sziasztok!

Tudom, kiugrottam pár napot, amit majd pótlok is, de nem szerettem volna ismét napokat késni a matchy-matchy kihívással.

Aki követi a blogot, tudja, hogy mennyire odavagyok a pávás dolgokért, s bár van pár kedvencnek kikiáltott fülbevalóm, mikor azon tanakodtam, melyiket válasszam inspirációul, hamar sikerült döntenem a pávás mellett.

Inspirációul a NeilNerd blogon található tutorial szolgált, amit még évekkel ezelőtt néztem meg, akkor megfogadtam, hogy megcsinálom. :) És megcsináltam! Amúgy tök büszke vagyok, mert ennyire szép, vékony vonalakat eddig nem igazán sikerült húznom. Mindig azt hittem, hogy velem meg a lakkjaimmal van hiba -  aztán most kiderült, hogy csak simán az ecset nem volt megfelelő. Persze, ez nem zárja ki teljesen azt sem, hogy a kézügyességemmel minden oké lenne. ^^


2014. szeptember 25., csütörtök

NOTD | Anna

Sziasztok!

Igen, tudom, ismét kések, de a határidőkkel valahogy hadilábon állok. Ha egy bejegyzést nem időzítek előre, tuti nem lesz időm vagy energiám elkészíteni a megadott időpontra. :/ Szóval bocsánat, de tényleg, viszont ezután sem ígérem, hogy pontosan jövök a bejegyzésekkel.

No de nem is húzom tovább az időt, nézzük a manit! :)


2014. szeptember 18., csütörtök

NOTD | Elsa


Sziasztok!

Bár a manikűr már hetek óta kész van, a tegnapi bejegyzésről mégis lekéstem. Csak délután jutott eszembem hogy posztolni kéne, de a képeket méretre vágni, vízjelezni, aztán bejegyzést is gyártani már egyáltalán nem volt energiám. :/ Szóval szokás szerint ismét csúsztam vele. De ma már erőt vettem magamon és elkészültem mindennel. ^^

2014. szeptember 15., hétfő

ManiCute | Geometria

Sziasztok!

Ma ismét jelentkezünk. A mai manival oltári sokat szöszöltem, szerintem most jó sokáig nem lesz hasonló manikűröm, mert ez jócskán kiütötte a türelem mutatóm. Viszont a végeredmény mindenért kárpótolt! Szerintem egy vagány mani készült, remélem, nektek is tetszeni fog!

Amúgy először nem ilyet szerettem volna, de aztán megpillantottam a kezdőképet és rögtön tudtam, hogy ezt fogom elkészíteni. :)

2014. szeptember 13., szombat

2014. szeptember 12., péntek

31DC2014 | Day 6-10


Sziasztok lányok!

Ma bemutatom, hogy milyen manikűröket készítettem a 31 napos kihívás hatodik-tizedik napjára.

2014. szeptember 11., csütörtök

Manikűrvadász | 11. forduló - Összefoglaló


Sziasztok!

Elérkeztünk a 11. forduló végéhez is. Ebben a fordulóban a stafétát PAncsi vitte tovább, akinek ezúton is köszönet a munkájáért! Ahogy az lenni szokott, most is remek alkotások készültek. Nem is húznám tovább az időt, lássuk őket!


2014. szeptember 10., szerda

NOTD | Aranyhaj

Sziasztok!

Ehhez a témához két manikűrt is készítettem, mivel az első változat egyáltalán nem tetszett. Viszont most, mikor méretre vágtam, egész elfogadhatónak tűnt, élőben viszont egyáltalán nem tetszett.


2014. szeptember 8., hétfő

Manikűrvadász | 11. forduló

Sziasztok!

Végre elérkezett a 11. forduló ideje is. Én már alig vártam! A mostani házigazdánk PAncsi volt, ezúttal is köszönet neki!

Fortuna úgy hozta, hogy én pont a házigazdánktól vadásztam. Először azt hittem, rögtön tudom, hogy mit választok, mert egy ideje el van mentve egy manikűr PAncsitól az inspirációs mappámba. Azért biztos ami biztos alapon végignéztem teljesen a blogot, és milyen jól tettem! Mert ráakadtam egy gyönyörűséges manira, a kedvenc technikámmal. Így már nem is volt kérdés, hogy mit készítek el. Imádtam hordani!


2014. szeptember 7., vasárnap

NOTD | Matchy-Matchy NAC - Day 2.

Sziasztok!

Az én kedvenc ruhám egy sötétkék darab, a dekoltázsa pedig ezüst fémdíszekkel van kirakva. Ezt a manikűrt ihlette:


2014. szeptember 6., szombat

31DC2014 | Day 1-5 + LFP


Sziasztok!

Mint tudjátok, részt veszek a 31 napos kihívásban. Instagramon minden nap posztolok, itt viszont csak tömbösítve fogom megmutatni a manikat.

2014. szeptember 4., csütörtök

NOTD | Merida

Sziasztok!

Mivel ebben a hónapban az eddigieknél is több kihívásban részt veszek, úgy terveztem, a disney hercegnősben már nem fogok, de tegnap este megpillantottam Thimmykénél a bejegyzést és rögtön kedvet kaptam mégis a manikűr elkészítéséhez, hisz az előző, hasonló témában futó kihívást is nagyon élveztem.
A manikűr már tegnap este elkészült, viszont méretre vágni, vízjelezni és posztolni csak most futotta az energiámból. Nekem tetszik a végeredmény, remélem, ezzel ti is így vagytok. :)

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből