2011. február 1., kedd

Személyes | A hónap első bejegyzése

Végre itt a szünidő, egy hét szabadság. (: A bizonyítványom az eddigi 11 év legrosszabbja, de majd igyekszem kijavítani az év végére.
Matekból ismét kaptunk házit, jó sokat, és ami a legjobb: tegnap megoldottam! 54 feladat! Bár igaz, hogy volt köztük egy-két olyan is, amelyet nem tudtam megoldani, vagy nem vagyok biztos az eredményben. Meg olyan is, amit több módszerrel oldottam meg. :D Furcsa, hogy élveztem. Még mindig imádom a matekot. :D
Úgy gondoltam, a mai nap a blogolás, Vészhelyzet és a kreatívkodás napja lesz. :) No meg be is szeretném fejezni a másik Agatha Christie könyvet is, már csak kb. 40 oldal van hátra.
Ma reggel voltam a már-már szokásos vér vételre. Életemben először tiszta egyedül voltam, nem kísérte el.senki. Úgy látszik, a szüleim lassan tényleg kezdik elfogadni, hogy a pici lányuk lassan felnő. :)
No, most már megyek, talán még jelentkezem ma. (:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből