2017. március 26., vasárnap

Manikűrvadász | 31. forduló - Összefoglaló


Sziasztok!

Noémi jóvoltából megszervezésre került a Manikűrvadász 31. fordulója is, s bár az utóbbi hónapokban a résztvevők száma a felére csökkent, én ugyanolyan lelkesedéssel várom a sorsolásokat, mint tettem azt a legelején is. Remélem, így vannak ezzel a vadászó lányok is. :)

Nem is húznám tovább a szót, szedjük csokorba a manikűröket. Levadászott<-Eredeti sorrendben találjátok a linkeket, illetve fenti kép a levadászott, lenti az eredeti avagy ihletet adott manikűr.


1. Andi <- Ági


2. Ági <- PP

3. Melcsi <- Messye


5. Manna <- Barbi8. Noémi <- Tessa

9. Tessa <- Betti

10. Betti <- Dorcy

11. Dorcy <- Megaera

12. Megaera <- Andi

13. Réka <- Thimmyke

14. Orsi <- Manna

15. PP <- Bella

16. Bella <- Melcsi (Nikkii)


Nagyon jó kis forduló volt! Remek manikűrök születtek, néhányat le is mentettem magamnak. Nagyon szépen köszönöm Noéminek a szervezést, a lányoknak a résztvételt.

A következő fordulót Betti fogja szervezni, így részletekért az ő blogját keressétek fel, a napkban kikerül majd a felhívás. :)

A többi forduló manikűrjének összefoglalóját itt nézhetitek meg.

Szép napot!
Bella

8 megjegyzés:

 1. Nagyon szép manikűrök születtek, jó volt így visszanézni őket. (-: Én is sajnálom, hogy kevesen voltunk, de én is nagy lelkesedéssel vártam a sorsolást és a posztolást is. (-:

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is mindig nagyon várom. Legutóbb is szinte félóránként frissítettem rá Noémi blogjára, hogy került-emár ki a sorrend. ^^

   Törlés
 2. Ha lehet én sem hagynám ki egyik fordulót sem. Jó kis kezdeményezés ez, csak talán mindenki lusta lett blogot nézni, írni, egyre nagyobb a hangsúly az instagramos posztolásokon.

  VálaszTörlés
 3. Nagyon szépek lettek tényleg, mindegyik tetszik! Én is mindig tűkön ülve várom a fordulókat, mióta csatlakoztam még egyet sem hagytam ki! :)

  VálaszTörlés

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből