2014. július 29., kedd

NOTD | Elmaradt ManiSwap-ok


Sziasztok!

Ebben a hónapban négy ManiSwap kollaborációban vettem részt, ebből az egyiket, a Németországosat már láttátok Ti is. Most a másik hármat szeretném bemutatni nektek.

De még mielőtt tovább haladnék, pár szót erről a kezdeményezésről, azok kedvéért, akik nem olvasták az előző bejegyzéseimet ebben a témában. Ez a kezdeményezés Instagramon zajlik, nagyon hasonló a Manikűrvadászhoz (éppen ez fogott meg benne^^), a lényege az, hogy két manikűrös lány összefog, és elkészítenek egymástól egy-egy manikűrt. Roppant egyszerű, nem? :)

No és akkor jöjjenek is a manik! :)1. Gemma a 2012-ben készült pálmafás manikűrömet alkotta újra.2. Sarah a rózsaszín ombre manikűrömet készítette el.
3. @adorenails_x a nemrég készített nude-virágos manikűrömet készítette el, míg én egy sárga virágosat alkottam újra tőle. ezzel készültem egyúttal a júliusi kihívás vintage témájára is. :)
Nektek melyik a kedvencetek? Én bevallom őszintén, mindhármat imádtam, nem tudnék dönteni. ^^

Szép napot!
Bella

6 megjegyzés:

 1. A sárga pöttyös a kedvencem! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Mondanám, hogy nekem is, de az az igazság, hogy így visszanézve a képeket, a három közül nem tudnék választani. :D

   Törlés
 2. sárga pöttyös a kedvenc és a margaréta virágok is cukik! biztos inspirálód majd tavasszal :)

  VálaszTörlés

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből