2014. április 16., szerda

Teszt | Essence Colour&Go 115, 140, 05

Sziasztok!

Három régebbi Essence lakkomat szeretném nektek bemutatni. Mindegyiket láthattátok már többször is manikűrök elkészítésénél.


Mindhárom lakkot szeretem, tartósak, két rétegben már fednek, de azért a három sem túl sok. Kivéve az utolsónál, mert az eleve francia alapnak készült, így nem kifejezetten azt várjuk tőle, hogy jól fedjen. :) Az ecseteket még mindig imádom, pont rááll a körmöm felületére, könnyen tudok vele dolgozni, érvényes ez a régi- és az új kiszerelés darabjaira is. Az üvegcsék nem a kedvenveim, szögletes formákat jobba preferálom, de ha már mindenképp el kell térni a szögletestől, legalább ne lefele szélesedne az üveg, mert így hiába van sok lakk az aljában, ecsettel pár használat után már elég nehézkesen érhető el. :/ No de ennyi azt hiszem elég is volt a szóból, lássuk a képeket. ;)Essence Colour&Go - 140, Go bold!
egy réteg


Essence Colour&Go - 115, Redvolution
egy réteg
Essence Colour&Go - 05, Sweet as candy
egy réteg
Nektek megvan valamelyik darab? Mennyire vagytok vele megelégedve?

Bella

2 megjegyzés:

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből