2014. április 16., szerda

Teszt | Essence Colour&Go 115, 140, 05

Sziasztok!

Három régebbi Essence lakkomat szeretném nektek bemutatni. Mindegyiket láthattátok már többször is manikűrök elkészítésénél.


Mindhárom lakkot szeretem, tartósak, két rétegben már fednek, de azért a három sem túl sok. Kivéve az utolsónál, mert az eleve francia alapnak készült, így nem kifejezetten azt várjuk tőle, hogy jól fedjen. :) Az ecseteket még mindig imádom, pont rááll a körmöm felületére, könnyen tudok vele dolgozni, érvényes ez a régi- és az új kiszerelés darabjaira is. Az üvegcsék nem a kedvenveim, szögletes formákat jobba preferálom, de ha már mindenképp el kell térni a szögletestől, legalább ne lefele szélesedne az üveg, mert így hiába van sok lakk az aljában, ecsettel pár használat után már elég nehézkesen érhető el. :/ No de ennyi azt hiszem elég is volt a szóból, lássuk a képeket. ;)Essence Colour&Go - 140, Go bold!
egy réteg


Essence Colour&Go - 115, Redvolution
egy réteg
Essence Colour&Go - 05, Sweet as candy
egy réteg
Nektek megvan valamelyik darab? Mennyire vagytok vele megelégedve?

Bella
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből