2013. augusztus 14., szerda

Teszt | Essence - Little Miss Sunrise

Ez a lakk is az unokatestvéremtől kapott pakkban volt benne. Mustársárgának mondanám, a sárgák közül az egyik kedvenc árnyalatom, s bár a körmökön nem igazán szeretem a teljesen sárga lakkozást, ez a lakk szerintem még úgyis jól áll.
A tartósságáról sajnos még nem tudok nyilatkozni, mert egy-két óránál tovább eddig sosem volt a körmömön, de ha sikerült tovább is viselni, mindenképp pótlom.
Az állaga kicsit folyékony szerintem, nem is csodálkoztam, mikor a tökéletes fedés érdekében 3 rétegre volt szükségem. Nem kell megriadni, ez a három réteg is nagyon gyorsan megszáradt, a száradási idővel abszolút meg vagyok elégedve.
Az ecsetet egyszerűen imádom, kis dömzsi, széles, tökéletesen lehet vele lakkozni, egyszerűen olyan, amilyennek szeretem az ecseteket.
Egy réteggel

Két réteggel

Két réteggel


3 megjegyzés:

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből