2011. március 9., szerda

Személyes | Visszakapott barátság

11, lassan 12 hónapja, hogy egy oltári baromság miatt összevesztem az egyik legjobb barátnőmmel, ő volt az első Nővérkém. Azóta nem beszéltünk. Azt, hogy mennyire fontos volt a barátsága csak azalatt az idő alatt értettem meg igazán. Az első hetekben csak dühös voltam rá, aztán már mindent visszacsináltam volna, de nem lehetett. tudtam, hogy ő is ugyanolyan makacs, mint én, és nem fog engedni. Aztán rájöttem, hogy fel kell adnom a büszkeségem, és bocsánatot kell kérjek, ha vissza akarom szerezni a barátságát. Ez pár napja meg is történt. Ma rámirt. Reflex-szerűen el kezdtem könnyezni, nem hittem a szememnek. 
Megbeszéltük, megpróbáljuk ott folytatni, ahol abba hagytuk. Még kicsi döcögős, de remélem, idővel ismét lesz legalább olyan jó, mint egy évvel ezelőtt.

A jó barátság tüzét nem csekélységek éltetik, s csekélységek nem tudják kioltani sem.
Alison Weir 

Egy barát akkor is jól ismer téged, ha esetleg évekig nem találkoztok. 
Saul Hudson

A barátság olyan, mint a hegedű, húrjait nem szabad könnyekig feszítenünk!
Robert Merle

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből