Oldalak

2018. június 30., szombat

DIY | Írószertartó

Sziasztok!

A ma egy diy bejegyzéssel készültem. Még tavaly ősszel készült ez az írószertartó, azóta várta a sorát szépen türelmesen, hogy megosszam veletek.


 Még évekkel ezelőtt, az egyik exemtől kaptam ajándékba ezt a Twilight-os akármit. Illedelmesen elfogadtam, de nem igazán tudtam mit kezdeni vele, sosem voltam egy nagy Twilight-fan. Még Nesscafé-s dobozom is van otthon, amit szintén hasonlóképpen szeretnék majd eldíszíteni, amágy is két éve ugyanezt a funkciót látja el.

Most is hirtelen jött az ötlet, szerettem volna a munkahelyre egy írószertartót, mikor takarítottam, feltűnt ez a Twilight-os valami, és rögtön megvolt a terv. Mi meg szoktuk tartani a virágcsokrok műanyag csomagolását, egy ilyen ívet használtam fel.


A tartós teljesen körbevontam kétoldalú ragasztóval, apró ragasztódarabokat vágtam a belsejébe is. Méretre vágtam a csomagolópapírt, majd szépen körberagasztottam a tartót.



Még eszemben volt, hogy díszítúszalaggal, csipkével tovább csinosítsam, de végül így maradt, és nem is vittem be a melóhelyre, időközben rájöttem, hogy otthon nagyobb szükség van a szolgálataira. :)


Ezzel az új külsővel valahogy jobban tetszik. :)

Nektek hogy tetszik a végeredmény?

Szoktatok hasonló diy dolgokat készíteni?

Szép estét,
Bella